Hiteles, hivatalos fordítás

Az iTolmacs fordítóiroda, az állami Országos Fordítóirodát követően Magyarország legnagyobb magántulajdonban lévő fordítóirodája, a hiteles és hivatalos fordítások számát tekintve.

Mitől lesz hiteles fordítás? Mit jelent a hivatalos fordítás?

Vállaljuk személyi okiratok és cégiratok (pl. cégkivonat) hiteles, hivatalos fordítását - illetve 3. személy által fordított szövegek utólagos hitelesítését - cégbírósági bejegyzéshez, külföldi munkavállaláshoz, adás-vételhez, hivatalos ügyintézéshez, stb.

Hitelesítéskor a lefordított dokumentumot lektoráltatjuk, majd trikolor zsinórral összefűzzük az eredtivel (forrás szöveg), illetve ellátjuk egy hitelesítő záradékkal, és lepecsételjük a cég hitelesítő körbélyegzőjével és vonalkódozzuk. Az általunk fordított és nemzetközi hitelesítő záradékkal ellátott dokumentumainkat elfogadják külföldön és Magyarországon egyaránt, hivatalos ügyek intézésekor.

Országhatáron belül, az intézmények és hivatalok már csak nagyon ritkán rögzítik az OFFI által készített és hitelesített fordítások kizárólagosságát, külföldön pedig egyértelműen megszűnik az OFFI ebbéli jogköre. így minden esetben érdemes első körben hozzánk fordulni. Áraink és vállalási határidejeink sokkal versenyképesebbek és rugalmasabbak, ráadásul azokat az Ön igényeire szabjuk.

Magyarországon kizárólag nálunk: igény szerint képesek vagyunk a fordításokat digitálisan is hitelesíteni, mely által a kész anyag pdf formátumban elektronikusan továbbítható lesz. Így be sem kell fáradni hozzánk személyesen! Akár aznap is hozzájuthat a hitelesített fordításhoz, legyen bármilyen távol tőlünk!

A hivatalos fordításról röviden

 

hivatalos fordításGyakran merül fel a kérdés, hogy mi is az a hivatalos fordítás pontosan, illetve milyen esetekben van rá szükség. Az alábbiakban ezt válaszoljuk meg.

hivatalos fordítás esetében garanciát vállalunk arra, hogy a lefordított szöveg pontosan megegyezik az eredetivel – erre leggyakrabban hivatalos dokumentumok kapcsán van szükség, mint például a bizonyítványok, igazolványok, igazolások, szerződések, ritkábban tudományos szövegek. Fontos, hogy a hiteles és a hivatalos fordítás nem ugyanaz! Hiteles fordítást Magyarországon csak az Országos Fordító- és Fordításhitelesítő Iroda készíthet, ami jóval drágább, mint a hivatalos fordítás, ráadásul jóval hosszabb ideig is tart, amíg elkészül. Érdemes a hiteles fordítás igénylése előtt megtudni, hogy valóban szükséges-e, vagy elegendő hozzá a hivatalos változat is.

Amennyiben hivatalos fordításra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink szaktudása és tapasztalata okán biztos lehet a megfelelő végeredményben! Ha kérdése lenne, vagy szeretne megbízást adni nekünk, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!


Hiteles fordítás Budapesten és Szolnokon​

 

Hiteles fordítás Budapesten és SzolnokonHiteles fordítás Budapesten és Szolnokon? Válasszon bennünket, és garantáltan nem fog csalódni a végeredményben!

Fordító irodánk hiteles fordítást Budapesten és Szolnokon is vállal, de akár online is megoldható az erre vonatkozó kérése. Ha hozzánk fordul hiteles fordításért, akkor online hitelesítést is választhat, így elektronikusan is továbbítható fordítást kap kézhez, amit személyes megjelenés nélkül tud mind átvenni, mind benyújtani. Kollégáink komoly tapasztalattal és szakmai rutinnal rendelkeznek, így az általunk végzett hiteles fordítás a lehető legrövidebb idő alatt készül el, áraink pedig kedvezőek, ezért mindenképpen érdemes bennünket választania erre a feladatra!

Amennyiben szüksége lenne hiteles fordításra Budapesten vagy Szolnokon, vagy kérdése lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot! Kollégáink várják hívását!

Kalkulátor
Online kalkulátor
Megrendeléshez kérjük válasszon az alábbi opciók közül, töltse ki az űrlapot és töltse fel a dokumentumokat.
Megrendeléshez kérjük válasszon az alábbi opciók közül, töltse ki az űrlapot és töltse fel a dokumentumokat.
Feldolgozás
Kérem várjon, amíg feldolgozzuk a kapott adatokat. Ez néhány másodpercet igénybe vehet. Addig kérjük, ne frissítse az oldalt. Köszönjük türelmét.
 • diageo.png
 • samsung.png
 • saralee.png
 • strabag.png
 • otp_logo.png
 • kpmg_logo.png
 • shell_logo.png
 • diageo.png
 • samsung.png
 • saralee.png
 • strabag.png
 • otp_logo.png
 • kpmg_logo.png
 • shell_logo.png
Kérdése van?
Írjon nekünk!
Küldés
Cím: 1136 Budapest, Tátra u. 28. fsz.4. * Forródrót: 06-20-933-4746 * Tel/fax: 06-1-239-8910 * E-mail: info@itolmacs.hu * Hiteles Fordítás * web: www.itolmacs.hu
iTolmacs 0-24 hivatalos fordítóiroda 06-20-933-4746 info@itolmacs.hu 1136 Budapest, Tátra u. 28. fsz.4.
Telefon: +36209334746
E-mail: info@itolmacs.hu
Elérhetőségek