Blog

 

Bővítsd vállalkozásod: Weboldal és webshop fordítás

A honlap és webshop fordítása elengedhetetlen lépés egy vállalkozás nemzetközi növekedéséhez

 

Nemcsak a szélesebb közönség elérését teszi lehetővé, hanem javítja a vállalat imázsát és növeli a bizalmat is a külföldi ügyfelek körében. Az alábbiakban egy részletes bemutatót találhat a weboldal fordításának folyamatáról, amely segít megérteni az egyes lépéseket és azok fontosságát.

A weboldal fordításának folyamata

A weboldal fordítása nem csupán a szövegek átültetését jelenti egyik nyelvről a másikra. Ez egy összetett folyamat, amely különböző lépéseket és szakértői közreműködést igényel. Az alábbiakban végigvesszük a legfontosabb lépéseket:

Tartalmak fogadása és elemzése

Az első lépés a fordítandó tartalmak begyűjtése és részletes elemzése. Ez magába foglalja a weboldalon található összes szöveget, beleértve a termékleírásokat, menüket, blogbejegyzéseket, jogi nyilatkozatokat és még sok más elemet. Az elemzés során meghatározzuk a különböző szövegek sajátosságait és prioritásait.

Nyelvi fájlok fordítása

Miután a tartalmakat összegyűjtöttük és elemeztük, azokat nyelvi fájlokba rendezzük. Ezek a fájlok lehetővé teszik, hogy az iTOLMÁCS fordítói hatékonyan tudják végezni munkájukat. A fordítók nem csak a nyelvi megfelelőket keresik meg, hanem figyelembe veszik a célország kultúráját és preferenciáit is.

Tartalmak visszaküldése a megrendelőnek

A fordított tartalmak elkészítése után azokat visszaküldjük a megrendelőnek ellenőrzésre. Ez fontos lépés, hogy a megrendelő ellenőrizhesse az elkészített anyagok pontosságát és relevanciáját. Itt még lehetőség van a szükséges módosítások elvégzésére.

Szakértő fordítói csapat

A sikeres fordítás kulcsa a szakértő fordítói csapat. Fontos, hogy a fordítók anyanyelvi szinten beszéljék a célnyelvet, és rendelkezzenek a szükséges szakmai ismeretekkel. Emellett elengedhetetlen a jó kommunikáció a csapattal, hogy mindenki tisztában legyen a projektre vonatkozó elvárásokkal.

Kiemelt figyelem a kultúrára

A fordítás során figyelembe kell venni a célország kulturális sajátosságait is. Ez nemcsak a nyelvre vonatkozik, hanem a vizuális elemekre, színekre és a felhasználói élményre is. A kultúra iránti érzékenység növeli a felhasználók elégedettségét és bizalmát az adott weboldallal szemben.

Technikai implementáció támogatása

A fordítási projektek során szoros együttműködés szükséges a technikai csapattal is. A fordítók biztosítják, hogy a lefordított anyagok technikailag megfelelően integrálhatók legyenek a weboldalba vagy webshopba. Ehhez szükség lehet különböző formátumok ismeretére és a CMS rendszerrel való kompatibilitásra.

Minőségbiztosítási lépések

A minőségbiztosítás elengedhetetlen része a fordítási folyamatnak. Ez magában foglalja a lektorálást és a tartalomellenőrzést, hogy biztosítsuk a fordítás pontosságát és következetességét. A minőségbiztosítási lépések segítségével javíthatunk a végtermék minőségén.

Ügyfél visszajelzések figyelembevétele

Az ügyfél visszajelzései fontos információkat biztosítanak a fordítóknak. Ezek alapján véglegesíthetők az esetleges módosítások, és biztosítható, hogy a fordított anyag teljes mértékben megfeleljen a megrendelő elvárásainak. Ez növeli az ügyfél elégedettségét és hosszú távú együttműködési lehetőségeket teremt.

Fordítási folyamat optimalizálása

A fordítási folyamat optimalizálása azért fontos, mert segít csökkenteni a költségeket és a munkavégzés idejét. Az optimalizálás során figyelembe kell venni a technológiai fejlődéseket, a fordítói csapat tapasztalatait és az ügyfelek visszajelzéseit. Ennek eredményeként hatékonyabb és gyorsabb lesz a fordítás folyamata.
 

Összefoglalva, a weboldalak és webshopok fordítása összetett, de szükséges lépés a vállalkozás bővítéséhez. A fenti lépések betartásával biztosítható a minőségi fordítás, amely kielégíti az ügyfelek igényeit és javítja a vállalat nemzetközi megítélését.
A gondosan tervezett weboldal fordítási folyamat révén növelhető a cég versenyképessége a globális piacon.

 Köjegyzői záradék és Apostille felülhitelesítés!

 

fordítóiroda árakIrodánk extra rövid határidőre (akár 24 órán belülre is) vállalja eredeti vagy akár emailben megküldött scannelt, fotózott dokumentumok Közjegyzői hitelesítését, és/vagy Apostille felülhitelesítését.
Az egész folyamat intézhető teljesen online is (külföldről vagy vidékről is), tehát a kész dokumentumot is megküldhetjük E-mailben, de akár személyesen is átvehető irodánkban a papíralapú változat. Futárral 24 órán belül kézbesíteni is tudjuk, egyenesen az Ön kezébe, legyen szinte bármely pontján a világnak.
Ezen a héten még akciósan, a tavalyi árakon kínáljuk:
Közjegyzői hitelesítés adminisztárciós díja: 22.000 Ft + ÁFA, + 2.500 Ft + ÁFA / lap.
Apostille felülhitelesítés adminisztárciós díja: 22.000 Ft + ÁFA, + 2.500 Ft + ÁFA / lap.

/Apostille felülhitelesítés csak közjegyző által hitelesített dokumentumra kérhető./

Ingyenes telefonon szaktanácsadás (éjjel-nappal): 06-20-933-4746, E-mail (éjjel-nappal): info@itolmacs.hu

 

Nemzetközi záradékkal ellátott fordításra lenne szüksége?

 

nemzetközi záradékkal ellátott fordítás​Ha nemzetközi záradékkal ellátott fordítást szeretne készíttetni, érdemes specialistákhoz fordulnia - cégünk a rendelkezésére áll!

nemzetközi záradékkal ellátott fordításokat a világ szinte minden országában elfogadják, ami mondhatni természetes, hiszen a záradék gyakorlatilag a lefordított dokumentum végéhez fűzött kiegészítés, amely a szöveg hitelességét, tartalmának megfelelőségét erősíti meg. A nemzetközi záradékkal ellátott fordítások tehát hitelesek, azok tartalma ellenőrzött, és valóban minden tekintetben megfelel az eredeti szövegnek.
 

Fordítóirodánk hiteles, hivatalos, nemzetközi záradékkal ellátott fordítások készítését is vállalja, ráadásul rövid határidővel és kedvező áron. Amennyiben nemzetközi záradékkal ellátott fordítást szeretne készíttetni, érdemes bennünket választania!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a nemzetközi záradékkal ellátott fordítással kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízni bennünket fordítások készítésével, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!
 

Szakfordítás Budapesten, profi szakemberekkel

 

Szakfordítás BudapestenSzakfordítás Budapesten profi szakemberekkel, rugalmas szolgáltatás keretein belül. Irodánk a maximumot nyújtja a fordítások terén!

A különböző szakszövegek, könyvek fordítását nem lehet a véletlenre bízni, ezzel pedig sokan tisztában is vannak, így érthető, hogy a munkához a legkiválóbb szakembereket szeretnék megtalálni.

Egy apró pontatlanság is komoly kétségeket válthat ki az olvasókból! Amennyiben Ön is a legkiválóbb szakembereket keresi a szakfordításhoz Budapesten, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Budapesten a szakfordításokkal kapcsolatban igazán színvonalas szolgáltatást vehetnek igénybe az ügyfelek.

Kizárólag a legjobb, legfelkészültebb fordítókkal dolgozunk együtt, akik tudják, hogy a munkakörük mennyire felelősségteljes, így ennek megfelelően, lelkiismeretesen végzik a feladataikat. Az elkészült szövegek pontosak, nem kell aggódni a hibák miatt.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk. Rugalmasak vagyunk és a rövid határidőkre is odafigyelünk. Ha kérdései lennének, vagy szeretne ajánlatot kérni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

 

Fordítóirodánk árképzése kedvező!

 

fordítóiroda árképzéseFordítóirodánk árképzése a feladat típusától, illetve a fordítandó nyelvtől függ, de minden esetben kedvező árakon vállaljuk a feladatokat.
 

Egy fordítóiroda árképzése számos tényezőtől függ: elsősorban a nyelvtől, ami az általánosan ismert nyelvek - angol, német - esetében a legkedvezőbb, más, európai nyelvek esetében valamivel magasabb, a ritkábban előfordulóknál pedig a legmagasabb, emellett az idegen nyelvről idegen nyelvre fordítás egy külön kategóriát képvisel.
Árképző tényező még a határidő is, de a feladat típusa is, amelynél a szakmai jellegű dokumentumok felárat is kapnak. Azonban nem a fordítóiroda árképzése a mérvadó, hanem az ár-érték arány, ebben pedig a mi fordítóirodánk a piacvezető, hiszen munkánkat magas minőségben végezzük, ehhez képest viszont áraink kifejezetten alacsonyak.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége fordítóirodánk árképzésével kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Fordítóiroda Budapesten: ha megbízható megoldást keres

 

budapesti fordítóiroda​Fordítóirodánk Budapesten az Ön rendelkezésére is áll, ha szüksége lenne egy olyan csapatra, amelyben maximálisan megbízhat.

A megbízhatóság az élet minden területén fontos, így természetesen a fordítások kapcsán is elengedhetetlen.
Nem csak a hivatalos dokumentumok, hanem a szakszövegek, a nagy terjedelmű nyomtatványok esetében is lényeges, hogy a fordítás pontos legyen, hiszen számos problémát okozhat akár egy apró elírás is. Fordítóirodánkban, Budapesten több fordítóval és lektorral dolgozunk, így bármilyen nyelvpárról, illetve témáról van szó, megbízható és gyors segítséget tudunk nyújtani.

Régóta eredményesen működő, ismert és sokak által keresett cégünk rendelkezésére áll korszerű fordítástámogató szoftverekkel, speciális szakszótárakkal, valamint hatalmas tudásanyaggal. A határidők betartása szintén fontos, ebből a szempontból is célszerű hozzánk fordulni, hiszen minden feladatunkat az előre megbeszélt időpontig elvégezzük.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége budapesti fordítóirodánkkal kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot is!

Hitelesített fordításra lenne szüksége? Bízza ránk!


Hitelesített fordítás​Hitelesített fordításra számtalan esetben lehet szükség, ám nem jelenthet problémát a megvalósítása, ha megfelelő fordítóirodát választ!

Hitelesített fordításra olyan esetekben van szükség, amikor egy, a hivatalos ügyek intézéséhez szükséges dokumentum csak idegen nyelven áll rendelkezésre. Szerencsére hitelesített fordítást nem csak az OFFI szakemberei készíthetnek, így sokkal hatékonyabb és gyorsabb megoldást nyújt, ha egy erre szakosodott fordítóiroda szolgáltatásait veszi igénybe.

Ha gyors és megbízható segítségre van szüksége, cégünk több, mint 20 éves tapasztalattal vállalja a hitelesített fordítást Budapesten. Bármilyen területen van szüksége a hitelesített fordításra, vagy más típusú fordításokra, készséggel állunk rendelkezésére.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a hitelesített fordításokkal kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!
 

Hivatalos fordításra lenne szüksége?


​Hivatalos fordítás​Hivatalos fordításért forduljon hozzánk; garantáljuk, hogy nem fogja megbánni a döntését!

A hivatalos ügyek intézése mindig megköveteli a szabályos eljárás, és ez mind cégek, mind magánszemélyek számára egyformán fontos. Az ügyintézés zökkenőmentességének biztosításához bizonyos esetekben szakemberek közreműködésére is szükség van, hiszen a hivatalos fordítást érdemes inkább rájuk bízni.

hivatalos fordítás esetében a lefordított és lektorált dokumentum hitelesítő záradékkal, valamint pecséttel van ellátva; ezzel jelzi a fordítóiroda, hogy tanúsítja a fordítás helyességét és teljességét, valamint az eredeti szöveggel való megegyezőségét.
Ha hivatalos fordításra van szükség, cégünk elkészíti Önnek, méghozzá rövid határidővel és kedvező áron, ezért érdemes bennünket választania!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a hivatalos fordítással kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!
 

Szakfordítás Budapesten, profikkal! 

 

Szakfordítás Budapesten​Szakfordítás Budapesten profikkal, korrekt ajánlat keretein belül. A minőségért itt nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni, keressen minket bátran!

Ha szakfordításra van szükség, sokaknak nem csupán a minőség a fontos, hanem a szolgáltatás díja is. Egyesek kifejezetten kedvező ajánlatot keresnek ezzel kapcsolatban, a kérdés már csak az, hogy mely vállalkozásnál találják meg az elképzeléseknek megfelelő opciót?
Amennyiben Ön még erre nem kapott választ, ne kutasson tovább, ugyanis nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a minőségért!
 

szakfordítás árakra és színvonalra garantáltan nem lesz panasza. Fordítóirodánkban a legprofibb szakemberek foglalkoznak a szövegekkel, akik kellően ismerik a célnyelveket. A végeredmény egy pontos, tisztán érthető fordítás, amit bátran fel tud használni.

Ügyfeleink számára hosszú távon állunk rendelkezésre, így a jövőben is kereshet minket a szolgáltatás igénybevételéért. Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak az érdeklődőknek.
 

Hitelesített fordítás közigazgatási eljárásokhoz is! 

hitelesített fordításVannak olyan közigazgatási eljárások, amiknél szükség van hitelesített fordításokra. Ilyen például a diplomahonosítás, különböző bevándorlási ügyek vagy pedig a külföldről beszállított jármű forgalomba helyeztetése.
Bármelyik esetről is legyen szó, egyeseknek komoly kihívást jelent a dokumentumok elkészítéséhez megbízható, profi fordítóirodát találni. Amennyiben érintett valamelyik közigazgatási eljárásban, és még nem találta meg a megfelelő szolgáltatót a fővárosban, ne keresse tovább, mert mi Budapesten a hitelesített fordításokkal kapcsolatban a maximumot nyújtjuk!
 

hitelesített fordításokról irodánkban tapasztalt, gyakorlott szakemberek gondoskodnak, akik kellően ismerik a célnyelvet, így valóban megbízható, pontos szövegek születhetnek. Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sokszor szoros határidőkhöz kell igazodniuk az ügyfeleinknek, munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a hitelesített fordításokat mihamarabb kézhez kapják. Így például egy diplomahonosítás vagy a bevándorlási ügyek intézése nem tolódhat el. Ezzel rengeteg idegeskedést, kellemetlen pillanatot elkerülhet, ezért minket a színvonal mellett a gyorsaság miatt is érdemes választani.

A minőség mellett anyagi szempontból is előnyöket tartogatunk az ügyfelek számára. A hitelesített fordítás árak nálunk kedvezőek, és a korrekt, megfizethető díjakat igyekszünk hosszú távon megőrizni.

A hitelesített fordítások elkészítését sosem szabad félvállról venni, mert a pontatlan dokumentumok szintén megnövelhetik az ügyintézés idejét. Ezért például nem érdemes olyan ismerősre, rokonra bízni a fordítást, aki csak beszéli az adott nyelvet, de tapasztalatai nincsenek a hitelesített szövegek elkészítésében, hiszen a tudása nem elegendő egy ilyen komoly feladathoz.
Bízza ránk bátran a hitelesített fordítás elkészítését, garantáljuk, hogy nem fog csalódni bennünk! Ügyfélközpontú, rugalmas szolgáltatás keretein belül gondoskodunk a dokumentumokról. Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken!

 

Hitelesített fordítás a követelményeknek megfelelően! 

 

Hitelesített fordítás​Hitelesített fordítás szigorúan, a követelményeknek megfelelően. Hivatalos ügyintézéshez szükséges iratok fordítását bízza igazi szakértőkre!

Bizonyos hivatalos ügyeknél, közigazgatási eljárásoknál szükség lehet hitelesített fordításra is. Ilyenkor a legfontosabb az, hogy az érintettek olyan céget keressenek fel a dokumentumok elkészítéséhez, ahol kellő tapasztalattal rendelkeznek a területtel kapcsolatban, így pontosan tudják, hogy milyen követelményekhez kell igazodni.
Rendkívül kellemetlen, ha valamilyen eltérést találnak a fordításokban, ráadásul ez tovább növelheti az ügyintézés idejét is, így pedig könnyen előfordulhat, hogy az ügyfél kicsúszik az időből, és további bonyodalmakkal nézhet szembe.
Amennyiben Ön nem szeretne ilyen helyzetbe kerülni, és tapasztalt szakembereket keres Budapesten a hitelesített fordítás elkészítéséhez, forduljon bizalommal irodánkhoz!
 

Budapesten a hitelesített fordítások nálunk a legjobb kezekben vannak. Az évek során rengeteg ilyen projekttel foglalkoztak szakembereink, akiknek így kellő gyakorlatuk van ezen a területen is. Tisztában vannak a követelményekkel, szigorú szabályokkal, amelyeket a munkájuk során előtérbe kell helyezniük. Ezek tudatában készítik el a hitelesített fordításokat.

Az iratok kifogástalanok, pontosak, ennek köszönhetően az ügyintézés is gördülékenyebbé válhat. Megakadályozhatja a késéseket, módosításokat, rengeteg stresszes helyzettől kímélheti meg magát szakembereink minőségi hitelesített fordításaikkal.
 

Irodánk a maximumot nyújtja az ügyfelek számára, garantáljuk, hogy Ön is elégedett lesz szakembereink munkájával, szolgáltatásunkkal. Honlapunkon bővebb információkat is olvashat rólunk, tevékenységünkről. A kedvező árakról sem feledkezünk meg, itt nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a minőségért.
A fordításokat rövid határidővel kapják kézhez az ügyfelek, nálunk nincs hosszú várakozás.
Ha kérdései lennének, vagy igénybe venné a szolgáltatásunkat, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.
 

Hiteles fordítás Budapesten: velünk gördülékeny az ügyintézés! 

 

hiteles fordítások​A hiteles fordítást rövid határidővel biztosítjuk az ügyfeleknek. A gördülékeny hivatalos ügyintézés velünk garantált, bízza profikra az iratait!

Egyesek hosszú évek után szeretnének hazatelepedni, már a családjukkal együtt. Ilyenkor több teendővel is foglalkozniuk kell az embereknek, például külföldön született gyermekeiket kell anyakönyveztetniük itthon.

Ezzel kapcsolatban mindenképp szükség lesz hiteles fordításra, aminél nem csupán a minőség, hanem a gyorsaság is számít. Minél rövidebb időn belül kapják kézhez az érintettek a papírjaikat, annál hamarabb tudnak végezni a hivatalos teendőkkel.

Amennyiben Ön is szeretné gördülékennyé tenni a hazatelepüléssel kapcsolatban felmerülő teendőket, forduljon hozzánk bizalommal Budapesten a hiteles fordításért!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sokan szeretnék minél egyszerűbben, gyorsabban lebonyolítani a hazatelepedéssel kapcsolatos ügyeket, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a hiteles fordításokhoz az ügyfelek mihamarabb hozzájussanak. Nálunk lehetőség van online is intézni az árajánlatkérést és a fordítás megrendelését, így még könnyebben és kényelmesebben bonyolíthatja le a hazatelepülés teendőit. 

Budapesten a hiteles fordítással kapcsolatban a legjobbat nyújtjuk az ügyfeleknek minden szempontból. Hazatelepülése stresszmentessé válhat, így nincs akadálya annak, hogy a család rövid időn belül új életet kezdjen itthon. Kiváló szakemberek foglalkoznak a hiteles fordítással. A szövegek pontosak, precízen kidolgozottak, garantáljuk, hogy elégedett lesz a szolgáltatással.
 

Bátran keressen fel bennünket a hiteles fordításért Budapesten, vagy intézze online, könnyen a megbízást! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásunkról, online kalkulátorunk segítségével pedig előzetesen tájékozódhat árainkról, így egyszerűbb lesz terveznie. Kedvező ajánlatunkra azonnal rá fog bólintani. Ha kérdései lennének, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.
 

Oltási igazolás fordítás is elérhető irodánkban! 


Oltási igazolás lefordításOltási igazolás lefordítás, kedvező feltételekkel, profi szakemberekkel, megbízható szolgáltatás, bízza ránk bátran a dokumentumot!
Mostanában szinte folyamatosan lázban tartják az embereket világszerte a koronavírus elleni vakcinák, hiszen az oltásoknak köszönhetően végre véget lehet vetni a járványnak.

Még az oltások mellett is igencsak óvatos nyitás jellemzi az országokat, és több helyen is szigorú beutazási szabályokhoz kell majd igazodni.
Ezzel kapcsolatban az egyik legfontosabb tényező az oltási igazolás megléte, aminél nem szabad megfeledkezni az idegen nyelvre történő lefordításról sem.

Amennyiben Ön megbízható, profi szakemberekre bízná az oltási igazolás lefordítását, forduljon bizalommal irodánkhoz!
Fordítóirodánk szolgáltatásait igyekszünk mindig az aktualitásokhoz, emberek igényeihez igazítani, így már elérhető nálunk az oltási igazolás fordítás is. Szakembereink e téren is a maximumra törekednek, a kapott dokumentumok nem okozhatnak kellemetlen meglepetéseket Önnek. A lefordított igazolással könnyedén utazhat, és eleget tehet a célország beutazási szabályainak.

A szöveg pontos és precíz, garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz a szolgáltatással és szakembereinkkel egyaránt. Ahogy más megbízásoknál, úgy az oltási igazolás fordításnál is odafigyelnek fordítóink a rövid határidőkre, nálunk hamar hozzájuthat az idegen nyelvű dokumentumokhoz. Ezáltal nincs akadálya annak, hogy az előre megtervezett dátumon elutazzon. Az oltási igazolás fordítást kedvező feltételekkel, ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül biztosítjuk.
Irodánkat bátran keresheti oltási igazolás lefordításért, velünk nem jelenthet kihívást alkalmazkodni a beutazási szabályokhoz! Nyugodtan tervezheti a család nyaralását, rokonok látogatását vagy a külföldi munkavállalását, irodánk folyamatosan elérhető az ügyfelek számára. Ha bővebb információkra lenne szüksége a szolgáltatásról, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.
 

Szakfordítás Budapesten: pontos, precíz munka! 

 

szakfordításokSzakfordítás Budapesten, magas minőség, kedvező árak, profi, gyakorlott fordítók, cégünk a maximumot nyújtja az ügyfelek számára!

Ha szakfordításra van szükség, természetes, hogy az ügyfelek olyan fordítókat keresnek a feladat elvégzéséhez, akiknek kellő tapasztalatuk van e téren és odafigyelnek a pontosságra, precizitásra.

Ez esetben egy apró félrefordítás is óriási problémákat eredményezhet, egyúttal pedig a megrendelők szakmai hitelességére is negatív hatással lehet. Érthető, hogy az ügyfelek elkerülnék a bonyodalmakat igényesen elkészített fordításokkal.


Amennyiben Ön is a legjobb szakembereket keresi, és lényeges szempont az is, hogy a szolgáltatás igénybevételéért ne kelljen mélyen a pénztárcába nyúlni, bízza ránk a szakfordítást!
 

Irodánk a legjobb és legfelkészültebb fordítókkal dolgozik együtt. A szakemberek tisztában vannak felelősségteljes feladatkörükkel, ezért óriási figyelmet fordítanak a pontosságra. Alaposak, minden apró tényezőre odafigyelnek, így a szakfordítások minden szempontból megfelelnek az elvárásoknak. Közreműködésünkkel könnyedén megőrizheti a cége jó hírnevét, így egyszerűen meg tudja alapozni a szakmai sikereket.
 

Legfőbb célunk, hogy profi szakembereink munkája könnyedén elérhető legyen bárki számára, ezért a kedvező szakfordítás árak kialakítására is odafigyelünk. A korrekt díjakat igyekszünk hosszú távon megőrizni, így a jövőben is megéri bennünket anyagi szempontból felkeresni. Ha szeretne minél hamarabb hozzájutni a megrendelt fordításhoz, nem lehet kérdés, hogy bennünket válasszon.

Rutinos fordítóinknak a rövid határidők sem jelenthetnek kihívást!

Budapesten a szakfordítások terén is élen járunk, bízza igazi profikra a szövegeket, és nem érhetik kellemetlen meglepetések! Weboldalunkon bővebb információkat is talál a cégünkről, tevékenységünkről. Online kalkulátorunk segítségével könnyedén kiszámolhatja a várható költségeket.

Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.
 

 

Fordítóiroda Budapesten: a rövid határidőkre is odafigyelünk!


Fordítóiroda Budapesten​Fordítóiroda Budapesten, rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatások, minőségi fordítások, rövid határidővel, kedvező áron!

Napjainkban több fővárosi fordítóiroda szolgáltatásai közül is válogathatnak az érdeklődők. Sokaknak nem csupán a minőség a fontos, hanem az is, hogy a fordítások rövid időn belül elkészüljenek. Nem ritka, hogy jó páran az utolsó pillanatban eszmélnek rá arra, hogy adott esetben szükségük van egy idegen nyelvű szöveg lefordítására, ilyenkor pedig minden perc számít.

Ha az érintettek kicsúsznak a határidőkből, előfordulhat, hogy emiatt igencsak kellemetlen helyzetekbe keverednek. Amennyiben Önnek is fontosak a rövid határidők, válassza fordítóirodánkat Budapesten!


Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sokan későn kezdenek el foglalkozni a dokumentumok elkészíttetésével, fordítóirodánk Budapesten mindent megtesz annak érdekében, hogy az ilyen szituációk se okozzanak kihívást.

Felkészült szakembereink kiválóan alkalmazkodnak a legszélsőségesebb körülményekhez is. Kellő tapasztalattal, gyakorlattal rendelkeznek, az adott célnyelvet pedig kellően ismerik, így minden tényező adott ahhoz, hogy viszonylag gyorsan elkészüljenek a dokumentumokkal. 

Budapesten fordítóirodánk rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatásaival garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz. Amiatt nem kell aggódnia, hogy a gyorsaság a pontosság, precizitás kárára menne. A minőség minden helyzetben biztosított, a fordításokkal kapcsolatban nem érhetik kellemetlen meglepetések. Fordítóirodánk Budapesten a legjobbat nyújtja az ügyfelek számára.
 

Válassza bátran fordítóirodánkat Budapesten, és tapasztalja meg szolgáltatásaink előnyeit a rövid határidők esetében is! Áraink kedvezőek, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a színvonalas fordításokért. A honlapunkon található kalkulátorral könnyedén kiszámolhatja a várható költségeket, így már előzetesen képet kaphat a díjainkról. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.
 

Hiteles fordítás: minőségi, pontos fordítások, elérhető áron! 

 

Hiteles fordítás​Hiteles fordítás, minőségi szolgáltatás keretein belül, rövid határidővel, elérhető áron, válasszon bennünket hosszú távon!

Manapság több cég szolgáltatásai között is megtalálható a hiteles fordítás készítés. Az érdeklődők közül sokan mindenképp olyan vállalkozáshoz fordulnának szívesen, ahol a minőségre és a kedvező hiteles fordítás árakra egyaránt odafigyelnek. Amennyiben Ön is hasonló elvárásokkal keresi az ideális céget, ne kutasson tovább, ugyanis fordító irodánkban nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a precíz, pontos fordításokért!
 

Mivel tisztában vagyunk az igényekkel, és fontosak számunkra az ügyfelek, kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a minőségi hiteles fordítások bárki számára könnyedén elérhetők legyenek. Fordító irodánk a legjobb, legprecízebben dolgozó szakembereket foglalkoztatja, akik anyanyelvi szinten ismerik az adott célnyelvet.

Számukra semmilyen összetett szöveg nem jelenthet kihívást, a hiteles fordításokat a legmagasabb szakmai követelmények szerint készítik el. A szövegek így pontosak, egyértelműek, ennek köszönhetően elkerülhetők olyan kellemetlen helyzetek, amik a helytelen fordítások miatt következnének be. Fordítóink a színvonal mellett a rövid határidőkre is odafigyelnek, így Önnek nem kell hosszasan várakoznia a megrendelt dokumentumokra.
 

Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú, garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz cégünkkel és szakembereink munkájával is.

Ha szüksége lenne a jövőben is hiteles fordításra, cégünket bátran keresheti, mert mi folyamatosan elérhetők vagyunk az ügyfelek számára. Tegye gördülékennyé az ügyintézést, válasszon igazi profikat például diploma vagy járműhonosításhoz, más közigazgatási eljárásokhoz!

Weboldalunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásainkról, irodánkról, árkalkulátorunk segítségével pedig könnyedén ki tudja számolni a várható költségeket. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.
 

Hiteles fordítóirodánk online ügyintézéssel könnyíti meg a dolgát!

Hiteles fordítóiroda​Hiteles fordítóirodát keres, ahol gyorsan elkészül a megrendelt fordítás és a legjobb szolgáltatást kapja? A hiteles fordítás és az egyszerű fordítás között van különbség, nem véletlenül hívják őket másképp. Maga a fordítandó dokumentum jellege dönti el, hogy melyikre van szükség. Egy egyszerű szövegrészlet, például cikk fordításához elegendő az egyszerű fordítási szolgáltatás megrendelése, de egy hivatalos irat lefordíttatását már hiteles fordítóirodára kell bízni.
 

A hiteles fordítóirodánk Budapesten nyitott irodát, de szolnoki hiteles fordítóirodát is működtetünk, ennek köszönhetően egyszerre két helyen is befáradhat hozzánk az országban. Egyik városhoz sem lakik közel, de szeretne versenyképes áron, megbízható szolgáltatást igénybe venni?

Az országban egyike vagyunk a legjobb hiteles fordítóirodáknak, ennek megfelelően arra is gondoltunk, hogy a szolgáltatásainkat mindenki számára elérhetővé tegyük. Haladunk a korral és nyomon követjük az aktuális igényeket. 

Egyik városban sem él és azok közelében sem jár, de szeretne velünk fordíttatni? Ennek nincsen semmi akadálya sem! Az ügyintézés ugyanis teljesen online is lehetséges. A hiteles fordítóirodánk honlapján talál egy online kalkulátort, amivel saját maga készíthet egy előzetes, megközelítőleg pontos számolást.
Amennyiben tudja, hogy pontosan hány leütésből áll a szöveg, dokumentum, amit fordíttatni szeretne, akkor be kell írnia a megfelelő helyre a többi adattal együtt. A  hiteles fordítóirodánk kalkulátora azonnal kiadja az árat.

Ha ez Önnek megfelel, ezt követően meg kell bíznia minket és még a hitelesítést is el tudjuk intézni online, ha arra van szüksége! Az egész procedúrát egyszerűen, időtakarékosan és ami a legfontosabb, hatékonyan le tudja bonyolítani személyes jelenlét nélkül, pusztán az interneten! Biztonságos és kényelmes megoldás, ugye?

Lépjen kapcsolatba tehát a hiteles fordítóirodánkkal és tudjon meg mindent a megadott elérhetőségeinken, használja online eszközeinket és számolja ki a szolgáltatás árát kalkulátorunk segítségével!

 

Tolmácsolás: a fontos pillanatokban ne bízza a véletlenre a kommunikációt! 

 

tolmácsolás​Vannak olyan nemzetközi találkozók, külföldi partnerekkel történő fontos üzleti tárgyalások, ahol nem lehet a véletlenre bízni a kommunikációt. A bizonytalan nyelvtudás ilyen sorsdöntő helyzetekben nem állja meg a helyét, hiszen elég egy apró tévesztés, és máris óriási félreértést szülhet.

A gördülékeny, tiszta kommunikáció mindenképp pozitív irányba befolyásolja az ügyek kimenetelét. Ha az emberek nem igazán biztosak idegen nyelv ismeretükben, tanácsos a tolmácsolást választani.

tolmácsolással elkerülhetők a bizonytalan nyelvtudásból fakadó tévesztések, kétértelmű kifejezések használata. Ebben a formában sokkal egyszerűbb, gördülékenyebb a kommunikáció, hiszen azonnal, pontosan lefordításra kerülnek az elhangzott mondatok.

A felkészültség is pozitív képest fest az adott vállalkozásról, hiszen nem bízza a véletlenre a tárgyalást, találkozót. A tolmácsolás szinte bármilyen esetben szóba jöhet, rendkívül praktikus, és sok előnye van.

Ahhoz, hogy az emberek értékelni tudják a tolmácsolást, mindenképp tapasztalt szakemberekre kell bízni ezt a feladatot. Fordítóirodánk a legjobb, legprofibb tolmácsokkal dolgozik együtt, akik az adott célnyelvet anyanyelvi szinten ismerik, tudásuk garantáltan le fogja Önt és üzleti partnereit nyűgözni. Szolgáltatásaink között elérheti többek között a szinkron tolmácsolást, konferenciatolmácsolást is.
 

Fordítóirodánk rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatást biztosít a tolmácsolással kapcsolatban is. Velünk eredményes tárgyalásokat, konferenciákat bonyolíthat le külföldi üzleti partnereivel. Ránk hosszú távon számíthat, így, ha rendszeresen szükség lenne közreműködésünkre, bátran kereshet minket, mi folyamatosan elérhetők vagyunk.
Áraink kedvezőek, szolgáltatásainkért nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia.

Kerülje el a nyelvi félreértéseket, bízza bátran szakembereinkre magát! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásainkról. Ha kérdései lennének, vagy időpontot kérne személyes megbeszéléshez, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Kalkulátor
Online kalkulátor
Megrendeléshez kérjük válasszon az alábbi opciók közül, töltse ki az űrlapot és töltse fel a dokumentumokat.
Megrendeléshez kérjük válasszon az alábbi opciók közül, töltse ki az űrlapot és töltse fel a dokumentumokat.
Feldolgozás
Kérem várjon, amíg feldolgozzuk a kapott adatokat. Ez néhány másodpercet igénybe vehet. Addig kérjük, ne frissítse az oldalt. Köszönjük türelmét.

Elérhetőségek:

06-20-933-4746
info@itolmacs.hu
 • diageo.png
 • samsung.png
 • saralee.png
 • strabag.png
 • otp_logo.png
 • kpmg_logo.png
 • shell_logo.png
 • diageo.png
 • samsung.png
 • saralee.png
 • strabag.png
 • otp_logo.png
 • kpmg_logo.png
 • shell_logo.png
Kérdése van?
Írjon nekünk!
Küldés
Cím: 1136 Budapest, Tátra u. 28. fsz.4. * Forródrót: 06-20-933-4746 * Tel/fax: 06-1-239-8910 * E-mail: info@itolmacs.hu * Hiteles Fordítás * web: www.itolmacs.hu
iTolmacs 0-24 hivatalos fordítóiroda 06-20-933-4746 info@itolmacs.hu 1136 Budapest, Tátra u. 28. fsz.4.
Telefon: +36209334746
E-mail: info@itolmacs.hu
Elérhetőségek