Blog

Oltási igazolás fordítás is elérhető irodánkban! 

Oltási igazolás lefordításOltási igazolás lefordítás, kedvező feltételekkel, profi szakemberekkel, megbízható szolgáltatás, bízza ránk bátran a dokumentumot!
Mostanában szinte folyamatosan lázban tartják az embereket világszerte a koronavírus elleni vakcinák, hiszen az oltásoknak köszönhetően végre véget lehet vetni a járványnak. Még az oltások mellett is igencsak óvatos nyitás jellemzi az országokat, és több helyen is szigorú beutazási szabályokhoz kell majd igazodni. Ezzel kapcsolatban az egyik legfontosabb tényező az oltási igazolás megléte, aminél nem szabad megfeledkezni az idegen nyelvre történő lefordításról sem. Amennyiben Ön megbízható, profi szakemberekre bízná az oltási igazolás lefordítását, forduljon bizalommal irodánkhoz!
Fordítóirodánk szolgáltatásait igyekszünk mindig az aktualitásokhoz, emberek igényeihez igazítani, így már elérhető nálunk az oltási igazolás fordítás is. Szakembereink e téren is a maximumra törekednek, a kapott dokumentumok nem okozhatnak kellemetlen meglepetéseket Önnek. A lefordított igazolással könnyedén utazhat, és eleget tehet a célország beutazási szabályainak. A szöveg pontos és precíz, garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz a szolgáltatással és szakembereinkkel egyaránt. Ahogy más megbízásoknál, úgy az oltási igazolás fordításnál is odafigyelnek fordítóink a rövid határidőkre, nálunk hamar hozzájuthat az idegen nyelvű dokumentumokhoz. Ezáltal nincs akadálya annak, hogy az előre megtervezett dátumon elutazzon. Az oltási igazolás fordítást kedvező feltételekkel, ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül biztosítjuk.
Irodánkat bátran keresheti oltási igazolás lefordításért, velünk nem jelenthet kihívást alkalmazkodni a beutazási szabályokhoz! Nyugodtan tervezheti a család nyaralását, rokonok látogatását vagy a külföldi munkavállalását, irodánk folyamatosan elérhető az ügyfelek számára. Ha bővebb információkra lenne szüksége a szolgáltatásról, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.
 

Szakfordítás Budapesten: pontos, precíz munka! 

szakfordításokSzakfordítás Budapesten, magas minőség, kedvező árak, profi, gyakorlott fordítók, cégünk a maximumot nyújtja az ügyfelek számára!

Ha szakfordításra van szükség, természetes, hogy az ügyfelek olyan fordítókat keresnek a feladat elvégzéséhez, akiknek kellő tapasztalatuk van e téren és odafigyelnek a pontosságra, precizitásra. Ez esetben egy apró félrefordítás is óriási problémákat eredményezhet, egyúttal pedig a megrendelők szakmai hitelességére is negatív hatással lehet. Érthető, hogy az ügyfelek elkerülnék a bonyodalmakat igényesen elkészített fordításokkal. Amennyiben Ön is a legjobb szakembereket keresi, és lényeges szempont az is, hogy a szolgáltatás igénybevételéért ne kelljen mélyen a pénztárcába nyúlni, bízza ránk a szakfordítást!

Irodánk a legjobb és legfelkészültebb fordítókkal dolgozik együtt. A szakemberek tisztában vannak felelősségteljes feladatkörükkel, ezért óriási figyelmet fordítanak a pontosságra. Alaposak, minden apró tényezőre odafigyelnek, így a szakfordítások minden szempontból megfelelnek az elvárásoknak. Közreműködésünkkel könnyedén megőrizheti a cége jó hírnevét, így egyszerűen meg tudja alapozni a szakmai sikereket.

Legfőbb célunk, hogy profi szakembereink munkája könnyedén elérhető legyen bárki számára, ezért a kedvező szakfordítás árak kialakítására is odafigyelünk. A korrekt díjakat igyekszünk hosszú távon megőrizni, így a jövőben is megéri bennünket anyagi szempontból felkeresni. Ha szeretne minél hamarabb hozzájutni a megrendelt fordításhoz, nem lehet kérdés, hogy bennünket válasszon. Rutinos fordítóinknak a rövid határidők sem jelenthetnek kihívást!

Budapesten a szakfordítások terén is élen járunk, bízza igazi profikra a szövegeket, és nem érhetik kellemetlen meglepetések! Weboldalunkon bővebb információkat is talál a cégünkről, tevékenységünkről. Online kalkulátorunk segítségével könnyedén kiszámolhatja a várható költségeket. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.
 

Hivatalos fordítás Budapesten: megtalálta a megfelelő csapatot! 

hivatalos fordítás​Hivatalos fordítás, kedvező feltételekkel, kimagasló szolgáltatás keretein belül, megtalálta a tökéletes csapatot a fordítási feladatokhoz!

Bizonyos vállalkozásoknál rendszeresen van szükség hivatalos fordítás elkészítésére, emiatt sokaknak fontos, hogy hosszú távra találhassák meg ehhez a megfelelő partnert. Ez óriási könnyebbséget jelentene, hiszen nem kellene minden egyes dokumentum fordításához újból belevágni a felkészült szakemberek keresésébe. Ezzel rengeteg időt és energiát is meg lehet spórolni, ráadásul több kapacitás marad a cég teendőire is. Amennyiben Ön még keresi a megfelelő csapatot a hivatalos fordításhoz, és fővárosi fordító irodával működne együtt, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Budapesten a hivatalos fordításokkal kapcsolatban a bennünket felkereső vállalkozások hosszú távon számíthatnak ránk. Az évek során rengeteg cégnek segítettünk a dokumentumok elkészítésében, most itt a lehetőség, hogy Ön is megtapasztalja szolgáltatásunk előnyeit! Irodánkban a hivatalos fordításokkal  igazi profi, összeszokott csapat foglalkozik. Fordítóink kellően ismerik az adott célnyelvet, folyamatosan magas színvonalú munkákat adnak ki a kezükből. Szolgáltatásainkat úgy alakítjuk, hogy az ügyfeleknek mindenképp megérje hosszú távon igénybe venniük. A minőség mellett a kedvező árakra is odafigyelünk, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a pontos fordításokért. Természetesen a rövid határidőkről sem feledkezünk meg, így a lefordított dokumentumok időben megérkezhetnek a céghez.

Budapesten a hivatalos fordítások terén minden szempontból kiváló szolgáltatást biztosítunk, dolgozzunk együtt, és legyen az ügyfelünk hosszú távon! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, és azoknak a vállalkozásoknak a listáját is megtekintheti, amelyek az évek során megkerestek bennünket a fordítások készítésért. Ha kérdései lennének, vagy igénybe venné a szolgáltatás, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.
 

Fordítóiroda Budapesten: a rövid határidőkre is odafigyelünk!

Fordítóiroda Budapesten​Fordítóiroda Budapesten, rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatások, minőségi fordítások, rövid határidővel, kedvező áron!

Napjainkban több fővárosi fordítóiroda szolgáltatásai közül is válogathatnak az érdeklődők. Sokaknak nem csupán a minőség a fontos, hanem az is, hogy a fordítások rövid időn belül elkészüljenek. Nem ritka, hogy jó páran az utolsó pillanatban eszmélnek rá arra, hogy adott esetben szükségük van egy idegen nyelvű szöveg lefordítására, ilyenkor pedig minden perc számít. Ha az érintettek kicsúsznak a határidőkből, előfordulhat, hogy emiatt igencsak kellemetlen helyzetekbe keverednek. Amennyiben Önnek is fontosak a rövid határidők, válassza fordítóirodánkat Budapesten!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sokan későn kezdenek el foglalkozni a dokumentumok elkészíttetésével, fordítóirodánk Budapesten mindent megtesz annak érdekében, hogy az ilyen szituációk se okozzanak kihívást. Felkészült szakembereink kiválóan alkalmazkodnak a legszélsőségesebb körülményekhez is. Kellő tapasztalattal, gyakorlattal rendelkeznek, az adott célnyelvet pedig kellően ismerik, így minden tényező adott ahhoz, hogy viszonylag gyorsan elkészüljenek a dokumentumokkal. Budapesten fordítóirodánk rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatásaival garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz. Amiatt nem kell aggódnia, hogy a gyorsaság a pontosság, precizitás kárára menne. A minőség minden helyzetben biztosított, a fordításokkal kapcsolatban nem érhetik kellemetlen meglepetések. Fordítóirodánk Budapesten a legjobbat nyújtja az ügyfelek számára.

Válassza bátran fordítóirodánkat Budapesten, és tapasztalja meg szolgáltatásaink előnyeit a rövid határidők esetében is! Áraink kedvezőek, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a színvonalas fordításokért. A honlapunkon található kalkulátorral könnyedén kiszámolhatja a várható költségeket, így már előzetesen képet kaphat a díjainkról. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.
 

Hiteles fordítás: minőségi, pontos fordítások, elérhető áron! 

Hiteles fordítás​Hiteles fordítás, minőségi szolgáltatás keretein belül, rövid határidővel, elérhető áron, válasszon bennünket hosszú távon!

Manapság több cég szolgáltatásai között is megtalálható a hiteles fordítás készítés. Az érdeklődők közül sokan mindenképp olyan vállalkozáshoz fordulnának szívesen, ahol a minőségre és a kedvező hiteles fordítás árakra egyaránt odafigyelnek. Amennyiben Ön is hasonló elvárásokkal keresi az ideális céget, ne kutasson tovább, ugyanis fordító irodánkban nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a precíz, pontos fordításokért!

Mivel tisztában vagyunk az igényekkel, és fontosak számunkra az ügyfelek, kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a minőségi hiteles fordítások bárki számára könnyedén elérhetők legyenek. Fordító irodánk a legjobb, legprecízebben dolgozó szakembereket foglalkoztatja, akik anyanyelvi szinten ismerik az adott célnyelvet. Számukra semmilyen összetett szöveg nem jelenthet kihívást, a hiteles fordításokat a legmagasabb szakmai követelmények szerint készítik el. A szövegek így pontosak, egyértelműek, ennek köszönhetően elkerülhetők olyan kellemetlen helyzetek, amik a helytelen fordítások miatt következnének be. Fordítóink a színvonal mellett a rövid határidőkre is odafigyelnek, így Önnek nem kell hosszasan várakoznia a megrendelt dokumentumokra.

Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú, garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz cégünkkel és szakembereink munkájával is.

Ha szüksége lenne a jövőben is hiteles fordításra, cégünket bátran keresheti, mert mi folyamatosan elérhetők vagyunk az ügyfelek számára. Tegye gördülékennyé az ügyintézést, válasszon igazi profikat például diploma vagy járműhonosításhoz, más közigazgatási eljárásokhoz! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásainkról, irodánkról, árkalkulátorunk segítségével pedig könnyedén ki tudja számolni a várható költségeket. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.
 

Hiteles fordítóirodánk online ügyintézéssel könnyíti meg a dolgát!

Hiteles fordítóiroda​Hiteles fordítóirodát keres, ahol gyorsan elkészül a megrendelt fordítás és a legjobb szolgáltatást kapja? A hiteles fordítás és az egyszerű fordítás között van különbség, nem véletlenül hívják őket másképp. Maga a fordítandó dokumentum jellege dönti el, hogy melyikre van szükség. Egy egyszerű szövegrészlet, például cikk fordításához elegendő az egyszerű fordítási szolgáltatás megrendelése, de egy hivatalos irat lefordíttatását már hiteles fordítóirodára kell bízni.

A hiteles fordítóirodánk Budapesten nyitott irodát, de szolnoki hiteles fordítóirodát is működtetünk, ennek köszönhetően egyszerre két helyen is befáradhat hozzánk az országban. Egyik városhoz sem lakik közel, de szeretne versenyképes áron, megbízható szolgáltatást igénybe venni? Az országban egyike vagyunk a legjobb hiteles fordítóirodáknak, ennek megfelelően arra is gondoltunk, hogy a szolgáltatásainkat mindenki számára elérhetővé tegyük. Haladunk a korral és nyomon követjük az aktuális igényeket. 

Egyik városban sem él és azok közelében sem jár, de szeretne velünk fordíttatni? Ennek nincsen semmi akadálya sem! Az ügyintézés ugyanis teljesen online is lehetséges. A hiteles fordítóirodánk honlapján talál egy online kalkulátort, amivel saját maga készíthet egy előzetes, megközelítőleg pontos számolást. Amennyiben tudja, hogy pontosan hány leütésből áll a szöveg, dokumentum, amit fordíttatni szeretne, akkor be kell írnia a megfelelő helyre a többi adattal együtt. A  hiteles fordítóirodánk kalkulátora azonnal kiadja az árat. Ha ez Önnek megfelel, ezt követően meg kell bíznia minket és még a hitelesítést is el tudjuk intézni online, ha arra van szüksége! Az egész procedúrát egyszerűen, időtakarékosan és ami a legfontosabb, hatékonyan le tudja bonyolítani személyes jelenlét nélkül, pusztán az interneten! Biztonságos és kényelmes megoldás, ugye?

Lépjen kapcsolatba tehát a hiteles fordítóirodánkkal és tudjon meg mindent a megadott elérhetőségeinken, használja online eszközeinket és számolja ki a szolgáltatás árát kalkulátorunk segítségével!

 

Tolmácsolás: a fontos pillanatokban ne bízza a véletlenre a kommunikációt! 

tolmácsolás​Vannak olyan nemzetközi találkozók, külföldi partnerekkel történő fontos üzleti tárgyalások, ahol nem lehet a véletlenre bízni a kommunikációt. A bizonytalan nyelvtudás ilyen sorsdöntő helyzetekben nem állja meg a helyét, hiszen elég egy apró tévesztés, és máris óriási félreértést szülhet. A gördülékeny, tiszta kommunikáció mindenképp pozitív irányba befolyásolja az ügyek kimenetelét. Ha az emberek nem igazán biztosak idegen nyelv ismeretükben, tanácsos a tolmácsolást választani.

tolmácsolással elkerülhetők a bizonytalan nyelvtudásból fakadó tévesztések, kétértelmű kifejezések használata. Ebben a formában sokkal egyszerűbb, gördülékenyebb a kommunikáció, hiszen azonnal, pontosan lefordításra kerülnek az elhangzott mondatok. A felkészültség is pozitív képest fest az adott vállalkozásról, hiszen nem bízza a véletlenre a tárgyalást, találkozót. A tolmácsolás szinte bármilyen esetben szóba jöhet, rendkívül praktikus, és sok előnye van.

Ahhoz, hogy az emberek értékelni tudják a tolmácsolást, mindenképp tapasztalt szakemberekre kell bízni ezt a feladatot. Fordítóirodánk a legjobb, legprofibb tolmácsokkal dolgozik együtt, akik az adott célnyelvet anyanyelvi szinten ismerik, tudásuk garantáltan le fogja Önt és üzleti partnereit nyűgözni. Szolgáltatásaink között elérheti többek között a szinkron tolmácsolást, konferenciatolmácsolást is.

Fordítóirodánk rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatást biztosít a tolmácsolással kapcsolatban is. Velünk eredményes tárgyalásokat, konferenciákat bonyolíthat le külföldi üzleti partnereivel. Ránk hosszú távon számíthat, így, ha rendszeresen szükség lenne közreműködésünkre, bátran kereshet minket, mi folyamatosan elérhetők vagyunk. Áraink kedvezőek, szolgáltatásainkért nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia.

Kerülje el a nyelvi félreértéseket, bízza bátran szakembereinkre magát! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásainkról. Ha kérdései lennének, vagy időpontot kérne személyes megbeszéléshez, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Kalkulátor
Online kalkulátor
Megrendeléshez kérjük válasszon az alábbi opciók közül, töltse ki az űrlapot és töltse fel a dokumentumokat.
Megrendeléshez kérjük válasszon az alábbi opciók közül, töltse ki az űrlapot és töltse fel a dokumentumokat.
Feldolgozás
Kérem várjon, amíg feldolgozzuk a kapott adatokat. Ez néhány másodpercet igénybe vehet. Addig kérjük, ne frissítse az oldalt. Köszönjük türelmét.

Elérhetőségek:

06-20-933-4746
info@itolmacs.hu
 • diageo.png
 • samsung.png
 • saralee.png
 • strabag.png
 • otp_logo.png
 • kpmg_logo.png
 • shell_logo.png
 • diageo.png
 • samsung.png
 • saralee.png
 • strabag.png
 • otp_logo.png
 • kpmg_logo.png
 • shell_logo.png
Kérdése van?
Írjon nekünk!
Küldés
Cím: 1136 Budapest, Tátra u. 28. fsz.4. * Forródrót: 06-20-933-4746 * Tel/fax: 06-1-239-8910 * E-mail: info@itolmacs.hu * Hiteles Fordítás * web: www.itolmacs.hu
iTolmacs 0-24 hivatalos fordítóiroda 06-20-933-4746 info@itolmacs.hu 1136 Budapest, Tátra u. 28. fsz.4.
Telefon: +36209334746
E-mail: info@itolmacs.hu
Elérhetőségek