Hiteles fordítás

Az iTolmacs fordítóiroda, az állami Országos Fordítóirodát követően Magyarország legnagyobb magántulajdonban lévő fordítóirodája, a hiteles és hivatalos fordítások számát tekintve.

Mitől lesz hiteles fordítás? Mit jelent a hivatalos fordítás?

 

Vállaljuk személyi okiratok és cégiratok (pl. cégkivonat) hiteles, hivatalos fordítását - illetve 3. személy által fordított szövegek utólagos hitelesítését - cégbírósági bejegyzéshez, külföldi munkavállaláshoz, adás-vételhez, hivatalos ügyintézéshez, stb.
 

Hitelesítéskor a lefordított dokumentumot lektoráltatjuk, majd trikolor zsinórral összefűzzük az eredtivel (forrás szöveg), illetve ellátjuk egy hitelesítő záradékkal, és lepecsételjük a cég hitelesítő körbélyegzőjével és vonalkódozzuk. Az általunk fordított és nemzetközi hitelesítő záradékkal ellátott dokumentumainkat elfogadják külföldön és Magyarországon egyaránt, hivatalos ügyek intézésekor.
Amennyiben a bekérő intézmény felülhitelesítést is kér az eredeti dokumentumokra, úgy közjegyzői hiteles másolatot és Apostille záradékot is tudunk intézni a lefordítandó dokumentumokra.

Országhatáron belül, az intézmények és hivatalok már csak nagyon ritkán rögzítik az OFFI által készített és hitelesített fordítások kizárólagosságát, külföldön pedig egyértelműen megszűnik az OFFI ebbéli jogköre. így minden esetben érdemes első körben hozzánk fordulni.

Áraink és vállalási határidejeink sokkal versenyképesebbek és rugalmasabbak, ráadásul azokat az Ön igényeire szabjuk.

Magyarországon kizárólag nálunk: igény szerint képesek vagyunk a fordításokat digitálisan is hitelesíteni, mely által a kész anyag pdf formátumban elektronikusan továbbítható lesz. Így be sem kell fáradni hozzánk személyesen! Akár aznap is hozzájuthat a hitelesített fordításhoz, legyen bármilyen távol tőlünk!

Hiteles fordításra lenne szüksége?

 

hiteles fordításhiteles fordítás sok esetben elengedhetetlen, ha egy vállalkozás külföldön is szeretne terjeszkedni; ennek elkészítését is vállaljuk!

Fordítóirodánk többek között hiteles fordítások elkészítését is vállalja, emellett cégkivonatok, cégjegyzékbe bejegyzendő adatok, valamint bizonyos cégiratok Európai Unió valamely hivatalos nyelvére történő hiteles fordítását is.

A kifogástalan minőséget kollégáink biztosítják, akik precízen végzik a munkájukat, legyen szó akár szakfordításról, vagy hiteles fordításról, ráadásul nálunk lehetőség van teljes mértékben online ügyintézésre is.

A ránk bízott feladatokat rövid határidővel és kedvező áron végezzük el, ezért Önnek is érdemes hozzánk fordulnia, ha vállalkozásának tevékenységeit, illetve termékeit szeretné bevezetni a külföldi piacokon is!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a hiteles fordítással kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!
 

Hiteles fordítás Budapesten, és az ország egész területén

 

hiteles fordítás Budapestenhitelesített fordítás fordítóirodánk segítségével rövid időn belül kivitelezhető, így gördülékenyen haladhat az Ön cégének fejlődése is!

Egy vállalkozás életében hatalmas lépés, amikor először kezd el tapogatózni a külföldi piacok irányába. Ez azonban nem minden esetben egyszerű, hiszen gyakori, hogy például cégkivonatra van szükség hozzá, ráadásul a célország nyelvén, vagyis nem elegendő angolra fordíttatni. Szerencsére a probléma egy hiteles fordítással áthidalható.
 

hiteles fordítást az eredeti dokumentumhoz elválaszthatatlan módon fűzik hozzá, és lektoráláson esik át, a szöveg pedig egy egyedi azonosítóval ellátott, speciális, biztonsági papírra kerül. Fordítóirodánk elkészíti Önnek a hiteles fordítást, hogy könnyebb legyen a külföldi piacok meghódítása!

Ha felkeltettük az érdeklődését, és bővebb tájékoztatásra lenne szüksége a hiteles fordításról, valamint annak menetével és árával kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízni bennünket annak elkészítésével, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot a nap 24 órájában!
 

Hiteles fordítás: hozzánk is fordulhat!

 

hiteles fordítás​A hiteles fordítás készítése korábban kizárólag az OFFI hatáskörébe tartozhatott, napjainkban azonban már arra feljogosított fordítóirodák is végezhetik számos esetben.

 

Cégünk hiteles, hivatalos fordításokkal foglalkozik, ezen belül vállaljuk magánszemélyek részére hivatalos dokumentumok (oltási igazolás, erkölcsi bizonyítvány, bírósági határozatok, forgalmi engedélyek), illetve cégek részére cégdokumentumok (cégkivonat, alapító okirat, aláírási címpéldány, bankszámlák, stb.) valamint állami intézmények részére hivatalos iratok záradékolt fordítását az Európai Unió, illetve a többi kontinens számos hivatalos nyelvére is.


Rövid határidővel, a nap 24 órájában és kedvező áron állunk az Ön rendelkezésére, ezért minden szempontból megéri hozzánk fordulnia.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a hiteles fordítással kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Hiteles fordítás Budapesten és az ország egész területén

 

Hiteles fordítás Budapesten és SzolnokonHiteles fordítás Budapesten és Magyarország egész területén? Válasszon bennünket, és garantáltan nem fog csalódni a végeredményben!

Fordító irodánk hiteles fordítást Budapesten és a többi nagy városban is vállal, sőt, az egész folyamat akár online is megoldható. Elektronikus formátum igénylése esetén E-mailben is továbbítható fordítást kap kézhez, amit személyes megjelenés nélkül tud átvenni, és a megfelelő helyre továbbítani azt.
Kollégáink komoly tapasztalattal és szakmai rutinnal rendelkeznek, így az általunk végzett hiteles fordítás a lehető legrövidebb idő alatt készül el, áraink pedig kedvezőek, ezért mindenképpen érdemes bennünket választania erre a feladatra!

Amennyiben szüksége lenne hiteles fordításra Budapesten vagy a lakhelyére postázva, vagy kérdése lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot! Kollégáink várják hívását!

Kalkulátor
Online kalkulátor
Megrendeléshez kérjük válasszon az alábbi opciók közül, töltse ki az űrlapot és töltse fel a dokumentumokat.
Megrendeléshez kérjük válasszon az alábbi opciók közül, töltse ki az űrlapot és töltse fel a dokumentumokat.
Feldolgozás
Kérem várjon, amíg feldolgozzuk a kapott adatokat. Ez néhány másodpercet igénybe vehet. Addig kérjük, ne frissítse az oldalt. Köszönjük türelmét.

Elérhetőségek:

06-20-933-4746
info@itolmacs.hu
 • diageo.png
 • samsung.png
 • saralee.png
 • strabag.png
 • otp_logo.png
 • kpmg_logo.png
 • shell_logo.png
 • diageo.png
 • samsung.png
 • saralee.png
 • strabag.png
 • otp_logo.png
 • kpmg_logo.png
 • shell_logo.png
Kérdése van?
Írjon nekünk!
Küldés
Cím: 1136 Budapest, Tátra u. 28. fsz.4. * Forródrót: 06-20-933-4746 * Tel/fax: 06-1-239-8910 * E-mail: info@itolmacs.hu * Hiteles Fordítás * web: www.itolmacs.hu
iTolmacs 0-24 hivatalos fordítóiroda 06-20-933-4746 info@itolmacs.hu 1136 Budapest, Tátra u. 28. fsz.4.
Telefon: +36209334746
E-mail: info@itolmacs.hu
Elérhetőségek