Hivatalos fordítás

 

A hivatalos fordításról röviden

 

hivatalos fordításGyakran merül fel a kérdés, hogy mi is az a hivatalos fordítás pontosan, illetve milyen esetekben van rá szükség. Az alábbiakban ezt válaszoljuk meg.

hivatalos fordítás esetében garanciát vállalunk arra, hogy a lefordított szöveg pontosan megegyezik az eredeti dokumentum szövegével – erre leggyakrabban hivatalos dokumentumok kapcsán van szükség, mint például a bizonyítványok, igazolványok, igazolások, szerződések, hatrozatok, vagy tudományos szövegek. Fontos tudni, hogy külföldön nincs megkülönböztetve hivatalos és hiteles fordítás. Magyarországon azonban egyes dokumentumokat csak az OFFI hivatott lefordítani és hitelesíteni, úgy mint személyi iratok, gépjármű iratok, útlevél. Érdemes a hiteles fordítás igénylése előtt megtudni, hogy pontosan milyen jellegű fordítást kér a bekérő intézmény.

Amennyiben hivatalos fordításra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink szaktudása és tapasztalata okán biztos lehet a megfelelő végeredményben! Ha kérdése lenne, vagy szeretne megbízást adni nekünk, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Hivatalos fordítás Budapesten és az ország egész területén: megtalálta a megfelelő csapatot!

hivatalos fordítás​Hivatalos fordítást szeretne, kedvező feltételekkel, kimagasló szolgáltatás keretein belül? Akkor megtalálta a tökéletes csapatot a feladathoz!

Bizonyos vállalkozásoknál rendszeresen van szükség hivatalos fordítás elkészítésére, emiatt sokaknak fontos, hogy hosszú távra találhassák meg ehhez a megfelelő partnert. Ez óriási könnyebbséget jelentene, hiszen nem kellene minden egyes dokumentum fordításához újból belevágni a felkészült szakemberek keresésébe. Ezzel rengeteg időt és energiát is meg lehet spórolni, ráadásul több kapacitás marad a cég teendőire is. Amennyiben Ön még keresi a megfelelő csapatot a hivatalos fordításhoz, és egy megbízható, 25 éve a piacon lévő fordítóirodával működne együtt, ne keressen tovább, mert jó helyen jár!

A hivatalos fordításokkal kapcsolatban a bennünket felkereső vállalkozások hosszú távon számíthatnak ránk, Budapesten vagy az egész ország területén. Az évek során több mint 20.000 cégnek, magánszemélynek és állami intézménynek segítettünk a dokumentumok elkészítésében. Most itt a lehetőség, hogy Ön is megtapasztalja szolgáltatásunk előnyeit! Irodánkban a hivatalos fordításokkal igazi profi, összeszokott csapat foglalkozik. A több mint 2000 szakfordítónk, napi rutinnal és sok éves tapasztalattal rendelkezik, így kellően ismerik az adott célnyelvet, és témakört; folyamatosan magas színvonalú munkákat adnak ki a kezükből. A minőség mellett a kedvező árakra is odafigyelünk, sőt állandó ügyfeleinknek ár-és minőség garanciát is nyújtunk, vagyis tartjuk a legolcsóbb ajánlatot, sőt abból még további engedményt is adunk, hasonló feltételek fennálása esetén. Természetesen a rövid határidőkről sem feledkezünk meg, kapacitás függvényében akár pár órán belül meg tudjuk küldeni a kész fordítást.

A hivatalos fordítások terén minden szempontból a legjobb szolgáltatást biztosítjuk. Dolgozzunk együtt, és legyen az ügyfelünk hosszú távon! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, és azoknak a vállalkozásoknak a listáját is megtekintheti (referenciák), amelyek az évek során megkerestek bennünket a fordítások készítésért. Ha kérdései lennének, vagy igénybe venné a szolgáltatás, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére, a nap 24 órájában.
 

Hivatalos fordítás? A legjobb helyen jár! 

Hivatalos fordítás​Hivatalos fordítás, profi szakemberektől, rövid határidővel. Fordítóirodánkra maximálisan számíthat, próbálja ki ügyfélközpontú szolgáltatásunkat!

hivatalos fordításokkal kapcsolatban természetes, hogy az ügyfeleknek magasak az elvárásaik, hiszen sok múlhat a dokumentumokon. Elég egy apró tévedés a szövegben, és emiatt akár tovább is nőhet az ügyintézés ideje, amit sok esetben nem engedhetnek meg maguknak, hiszen gyakran igencsak szűkös határidőkhöz kell igazodni a rohanó hétköznapokban. Amennyiben Önnek is hivatalos fordításra lenne szüksége, és a legjobb szolgáltatót keresi ezen a területen, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Nálunk a hivatalos fordításokkal igazi profik foglalkoznak. Ha bennünket választ, nem érhetik kellemetlen meglepetések, ügyeit gyorsan, gördülékenyen el tudja intézni, a tervei szerint. A legkiválóbb fordítók foglalkoznak a hivatalos fordításokkal, akik kellően ismerik a területet, aktuális követelményeket. Tudják, hogy melyek az érzékeny részek, mire kell pontosan odafigyelni a minőségi hivatalos fordítások elkészítéséhez. A rövid határidőkről sem feledkeznek meg! Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú, nálunk gyorsan, könnyedén megrendelheti a felhasználni kívánt fordítást. Legfőbb célunk, hogy olyan alternatívát kínáljunk az ügyfeleknek, ami bármilyen helyzetben jól jöhet. A hivatalos fordításokkal kapcsolatban folyamatosan elérhetők vagyunk, hosszú távon állunk az ügyfelek rendelkezésére, így, ha a jövőben is szüksége lenne a dokumentumokra, újból felkereshet minket. Áraink kedvezőek, sőt ár- és minőség garanciát is nyújtunk!

Forduljon hozzánk bizalommal a hivatalos fordítás elkészítéséért, garantáljuk, hogy minden szempontból elégedett lesz irodánkkal és a szövegekkel. Honlapunkon keresztül árajánlatot is kérhet, továbbá tájékozódhat szolgáltatásainkról, referenciáinkról és rólunk is. Ha kérdései lennének, keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.
Amennyiben nem tud befárani az irodánkba a fordításért, hanem azt vidéki iroda címére, vagy lakhelyére kérné eljuttatni, úgy azt postázva vagy futár segítségével akár már másnapra kézbesíteni tudjuk.

Kalkulátor
Online kalkulátor
Megrendeléshez kérjük válasszon az alábbi opciók közül, töltse ki az űrlapot és töltse fel a dokumentumokat.
Megrendeléshez kérjük válasszon az alábbi opciók közül, töltse ki az űrlapot és töltse fel a dokumentumokat.
Feldolgozás
Kérem várjon, amíg feldolgozzuk a kapott adatokat. Ez néhány másodpercet igénybe vehet. Addig kérjük, ne frissítse az oldalt. Köszönjük türelmét.

Elérhetőségek:

06-20-933-4746
info@itolmacs.hu
 • diageo.png
 • samsung.png
 • saralee.png
 • strabag.png
 • otp_logo.png
 • kpmg_logo.png
 • shell_logo.png
 • diageo.png
 • samsung.png
 • saralee.png
 • strabag.png
 • otp_logo.png
 • kpmg_logo.png
 • shell_logo.png
Kérdése van?
Írjon nekünk!
Küldés
Cím: 1136 Budapest, Tátra u. 28. fsz.4. * Forródrót: 06-20-933-4746 * Tel/fax: 06-1-239-8910 * E-mail: info@itolmacs.hu * Hiteles Fordítás * web: www.itolmacs.hu
iTolmacs 0-24 hivatalos fordítóiroda 06-20-933-4746 info@itolmacs.hu 1136 Budapest, Tátra u. 28. fsz.4.
Telefon: +36209334746
E-mail: info@itolmacs.hu
Elérhetőségek