Hivatalos fordítás

 

A hivatalos fordításról röviden

 

hivatalos fordításGyakran merül fel a kérdés, hogy mi is az a hivatalos fordítás pontosan, illetve milyen esetekben van rá szükség. Az alábbiakban ezt válaszoljuk meg.

hivatalos fordítás esetében garanciát vállalunk arra, hogy a lefordított szöveg pontosan megegyezik az eredetivel – erre leggyakrabban hivatalos dokumentumok kapcsán van szükség, mint például a bizonyítványok, igazolványok, igazolások, szerződések, ritkábban tudományos szövegek. Fontos, hogy a hiteles és a hivatalos fordítás nem ugyanaz! Hiteles fordítást Magyarországon csak az Országos Fordító- és Fordításhitelesítő Iroda készíthet, ami jóval drágább, mint a hivatalos fordítás, ráadásul jóval hosszabb ideig is tart, amíg elkészül. Érdemes a hiteles fordítás igénylése előtt megtudni, hogy valóban szükséges-e, vagy elegendő hozzá a hivatalos változat is.

Amennyiben hivatalos fordításra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink szaktudása és tapasztalata okán biztos lehet a megfelelő végeredményben! Ha kérdése lenne, vagy szeretne megbízást adni nekünk, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

    

A hivatalos fordítás lényege

Hivatalos fordítás​Hivatalos fordításra csak bizonyos esetekben van szükség, és lényeges, hogy nem azonos a hiteles fordítással, amit Magyarországon csak az OFFI készíthet.

Hivatalos fordításra leggyakrabban hivatalos dokumentumok fordításakor van szükség, mint például a bizonyítványok, igazolványok, igazolások, szerződések, illetve a tudományos szövegek. Hivatalos fordítást bármely fordítóiroda készíthet az ügyfelei számára, míg a hiteles fordítás az Országos Fordító- és Fordításhitelesítő Iroda hatáskörébe tartozik. Érdemes tudni, hogy ez utóbbi költsége jóval magasabb, mint a hivatalos fordításé, ráadásul jóval hosszabb ideig is tart. Érdemes a hiteles fordítás elkészítése előtt megtudni, hogy az adott dokumentum esetében valóban szükséges-e ez a forma, vagy elegendő hozzá a hivatalos fordítás is, amit fordítóirodánk rövid határidővel elkészít Önnek!

Amennyiben hivatalos fordításra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, ha pedig kérdése lenne, vagy szeretne megbízást adni cégünknek, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!
 

Hivatalos fordítás Budapesten: megtalálta a megfelelő csapatot!

hivatalos fordítás​Hivatalos fordítás, kedvező feltételekkel, kimagasló szolgáltatás keretein belül, megtalálta a tökéletes csapatot a fordítási feladatokhoz!

Bizonyos vállalkozásoknál rendszeresen van szükség hivatalos fordítás elkészítésére, emiatt sokaknak fontos, hogy hosszú távra találhassák meg ehhez a megfelelő partnert. Ez óriási könnyebbséget jelentene, hiszen nem kellene minden egyes dokumentum fordításához újból belevágni a felkészült szakemberek keresésébe. Ezzel rengeteg időt és energiát is meg lehet spórolni, ráadásul több kapacitás marad a cég teendőire is. Amennyiben Ön még keresi a megfelelő csapatot a hivatalos fordításhoz, és fővárosi fordító irodával működne együtt, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Budapesten a hivatalos fordításokkal kapcsolatban a bennünket felkereső vállalkozások hosszú távon számíthatnak ránk. Az évek során rengeteg cégnek segítettünk a dokumentumok elkészítésében, most itt a lehetőség, hogy Ön is megtapasztalja szolgáltatásunk előnyeit! Irodánkban a hivatalos fordításokkal  igazi profi, összeszokott csapat foglalkozik. Fordítóink kellően ismerik az adott célnyelvet, folyamatosan magas színvonalú munkákat adnak ki a kezükből. Szolgáltatásainkat úgy alakítjuk, hogy az ügyfeleknek mindenképp megérje hosszú távon igénybe venniük. A minőség mellett a kedvező árakra is odafigyelünk, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a pontos fordításokért. Természetesen a rövid határidőkről sem feledkezünk meg, így a lefordított dokumentumok időben megérkezhetnek a céghez.

Budapesten a hivatalos fordítások terén minden szempontból kiváló szolgáltatást biztosítunk, dolgozzunk együtt, és legyen az ügyfelünk hosszú távon! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, és azoknak a vállalkozásoknak a listáját is megtekintheti, amelyek az évek során megkerestek bennünket a fordítások készítésért. Ha kérdései lennének, vagy igénybe venné a szolgáltatás, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.
 

Hivatalos fordítás? A legjobb helyen jár! 

Hivatalos fordítás​Hivatalos fordítás, profi szakemberektől, rövid határidővel. Fordítóirodánkra maximálisan számíthat, próbálja ki ügyfélközpontú szolgáltatásunkat!

hivatalos fordításokkal kapcsolatban természetes, hogy az ügyfeleknek magasak az elvárásaik, hiszen sok múlhat a dokumentumokon. Elég egy apró tévedés a szövegben, és emiatt akár tovább is nőhet az ügyintézés ideje, amit sok esetben nem engedhetnek meg maguknak, hiszen gyakran igencsak szűkös határidőkhöz kell igazodni a rohanó hétköznapokban. Amennyiben Önnek is hivatalos fordításra lenne szüksége, és a legjobb szolgáltatót keresi ezen a területen, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Nálunk a hivatalos fordításokkal igazi profik foglalkoznak. Ha bennünket választ, nem érhetik kellemetlen meglepetések, ügyeit gyorsan, gördülékenyen el tudja intézni, a tervei szerint. A legkiválóbb fordítók foglalkoznak a hivatalos fordításokkal, akik kellően ismerik a területet, aktuális követelményeket. Tudják, hogy melyek az érzékeny részek, mire kell pontosan odafigyelni a minőségi hivatalos fordítások elkészítéséhez. A rövid határidőkről sem feledkeznek meg! Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú, nálunk gyorsan, könnyedén megrendelheti a felhasználni kívánt fordítást. Legfőbb célunk, hogy olyan alternatívát kínáljunk az ügyfeleknek, ami bármilyen helyzetben jól jöhet. A hivatalos fordításokkal kapcsolatban folyamatosan elérhetők vagyunk, hosszú távon állunk az ügyfelek rendelkezésére, így, ha a jövőben is szüksége lenne a dokumentumokra, újból felkereshet minket. Áraink kedvezőek, itt nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a pontos, szakszerű fordításokért.

Forduljon hozzánk bizalommal a hivatalos fordítás elkészítéséért, garantáljuk, hogy minden szempontból elégedett lesz irodánkkal és a szövegekkel. Honlapunkon keresztül árajánlatot is kérhet, továbbá tájékozódhat szolgáltatásainkról, referenciáinkról és rólunk is. Ha kérdései lennének, keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Kalkulátor
Online kalkulátor
Megrendeléshez kérjük válasszon az alábbi opciók közül, töltse ki az űrlapot és töltse fel a dokumentumokat.
Megrendeléshez kérjük válasszon az alábbi opciók közül, töltse ki az űrlapot és töltse fel a dokumentumokat.
Feldolgozás
Kérem várjon, amíg feldolgozzuk a kapott adatokat. Ez néhány másodpercet igénybe vehet. Addig kérjük, ne frissítse az oldalt. Köszönjük türelmét.

Elérhetőségek:

06-20-933-4746
info@itolmacs.hu
 • diageo.png
 • samsung.png
 • saralee.png
 • strabag.png
 • otp_logo.png
 • kpmg_logo.png
 • shell_logo.png
 • diageo.png
 • samsung.png
 • saralee.png
 • strabag.png
 • otp_logo.png
 • kpmg_logo.png
 • shell_logo.png
Kérdése van?
Írjon nekünk!
Küldés
Cím: 1136 Budapest, Tátra u. 28. fsz.4. * Forródrót: 06-20-933-4746 * Tel/fax: 06-1-239-8910 * E-mail: info@itolmacs.hu * Hiteles Fordítás * web: www.itolmacs.hu
iTolmacs 0-24 hivatalos fordítóiroda 06-20-933-4746 info@itolmacs.hu 1136 Budapest, Tátra u. 28. fsz.4.
Telefon: +36209334746
E-mail: info@itolmacs.hu
Elérhetőségek