Apostille és Közjegyzői hitelesítés, Fordítóiroda Budapest

fordítóiroda árakFordítóirodánk extra rövid határidőre (akár 24 órán belülre is) vállalja eredeti vagy akár emailben megküldött scannelt, fotózott dokumentumok ​Közjegyzői hitelesítését, és/vagy Apostille felülhitelesítését. Az egész folyamat intézhető teljesen online is (külföldről vagy vidékről is), tehát a kész dokumentumot is megküldhetjük E-mailben, de akár személyesen is átvehető irodánkban a papíralapú változat. Futárral 24 órán belül kézbesíteni is tudjuk, egyenesen az Ön kezébe, legyen szinte bármely pontján a világnak.
Ezen a héten még akciósan, a tavalyi árakon kínáljuk:
/Bővebb felvilágosítás éjjel-nappal hívható telefonszámunkon vagy emailben./

Ha a hivatalos helyre, intézménybe vagy bankba benyújtandó dokumentumot még hivatalosan fordítani is kell, a legjobb helyen jár! Egy helyen elintézheti mind ezt, akár napon belül is.

Fordítóiroda BudapesteniTolmacs Hiteles Fordítóiroda Budapesten: ügyfélközpontú, rugalmas szolgáltatások, többféle fordítási lehetőség, kedvező árak, a nap 24 órájában, akár teljesen online vagy személyes ügyintézéssel.
Napjainkban több fordítóiroda szolgáltatásai közül válogathatnak az emberek. Sokaknak lényeges szempont ugyanakkor, hogy olyan partnert találjanak, ahol egy helyen mindent elintézhetnek, gyorsan, olcsón, bonyodalmak nélkül, egy forró kávé szürcsölgetése mellet és pontosan annyi idő alatt. Amennyiben Önnek is fontos, hogy minden hivatalos papírt, melyet külföldre visz, vagy onnan hoz, elintézze egy helyen, és igazi profikra bízná a munkálatokat, forduljon bizalommal hozzánk, az iTolmacs Hiteles Fordítóirodához!
Fordítóirodánk a fővárosban kedvező szolgáltatásokkal várja az ügyfeleket. Nálunk mindent egy helyen intézhet, szakembereink egyaránt foglalkoznak hitelesített, hivatalos fordításokkal, szakfordításokkal, Apostille és Közjegyzői hitelesítéssel. A legjobb szakfordítókkal dolgozunk együtt, akik kellő szakmai háttérrel, napi rutinnal és sok éves tapasztalattal rendelkeznek. Minőségi és árgaranciát nyújtunk, így szinte biztos, hogy elégedett lesz a fordítóirodánk által nyújtott teljesítménnyel. Nálunk 2 lépcsőben, egy perc alatt kalkulálhat árat online és megrendelheti azt, akár aznapi szállításra is, legyen az a legbonyolultabb feladat, vagy sok oldalas pályázat.
 

Fordítóirodánkkal könnyedén tarthatja a kapcsolatot online is. Honlapunkon előzetesen is kérhet ajánlatot, így egyszerűen fog tudni tervezni. Az ár nem okozhat csalódást, folyamatosan azon vagyunk, hogy az egyik legkorrektebb szolgáltatást biztosítsuk ügyfeleinknek a díjak szempontjából is.
 

Fordítóirodánk Budapesten a legjobbat nyújtja a megrendelőknek, tapasztalja meg Ön is szolgáltatásaink előnyeit, nyerjen időt, és intézzen mindent egy helyen! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről, referenciáinkról.
Az ügyfelek hosszú távon számíthatnak ránk, így, ha a jövőben is szüksége lesz fordításra, ismét kapcsolatba léphet velünk. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bátran a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.
 

Fordítóiroda Budapesten: menjen biztosra! 

Fordítóiroda Budapesten​Fordítóiroda Budapesten, minőségi szolgáltatások, profi, megbízható fordítók, kedvező feltételek, ne bízza a véletlenre a szövegek fordítását!

Legyen szó pályázati anyagról, reklámszövegről vagy vállalkozás összefoglalóról, nem ritka, hogy egyesek a dokumentumok idegen nyelvű változatának elkészítését olyan ismerősökre, barátokra bízzák, akik csak beszélnek egy idegen nyelvet.


Ez igencsak kockázatos döntés lehet, hiszen, ha valaki beszél idegen nyelvet, nem biztos, hogy egy ilyen feladatot teljeskörűen, a követelményeknek megfelelően el tud látni. Rengeteg tapasztalatra, ismeretre van szükség a különböző fordítások elkészítéséhez, hiszen elég egy apró nyelvi tévedés, és az ember máris hitelét vesztheti az adott szituációban. Amennyiben Ön nem szeretne kellemetlen helyzetekbe keveredni, és a legjobbat nyújtaná a különböző eseteknél, forduljon bizalommal Budapesten fordítóirodánkhoz!
 

Budapesten fordítóirodánk szolgáltatásainak igénybevételével könnyedén megőrizheti hitelességét az adott helyzetben. Kizárólag a legjobb, legprofibb fordítókkal dolgozunk együtt, akik a célnyelveket kellően ismerik, és megfelelően, pontosan használják is, szóban, írásban egyaránt. Budapesten fordítóirodánktól precíz, igényesen kidolgozott fordításokat vehet át, velünk garantált a siker. Biztos lehet abban, hogy minden szempontból elégedett lesz a szolgáltatásainkkal, fordítóink munkájával. Budapesten fordítóirodánkban a minőség mellett a rövid határidők is lényeges tényezők, hiszen vannak olyan esetek, amikor nagyon hamar van szükség a fordított anyagokra.
 

Budapesten fordítóirodánk a legjobb választás a különböző helyzetekben, tapasztalja meg szolgáltatásaink előnyeit, és vegye bátran igénybe őket! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, referenciáinkról. Áraink kedvezőek, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a pontos, szakszerű fordításokért. Ha kérdései lennének, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.
 

Hivatalos fordítóiroda Budapesten: minőségi szolgáltatások, elérhető áron!   

hivatalos fordítás árak​Ha hivatalos fordításra van szükség, sokan igencsak összetett elvárásokkal vágnak neki a szolgáltató keresésnek. Mindenképp olyan vállalkozást szeretnének találni, ahol a minőségre és a kedvező árak kialakítására egyaránt figyelmet fordítanak. Amennyiben Önnek is hasonló igényei vannak, és a fővárosban keres vállalkozást, ne kutasson tovább, mert hivatalos fordítóirodánk Budapesten tökéletesen megfelel az összetett elvárásainak!
 

Mivel fontosak számunkra az ügyfelek, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a maximumot nyújtsuk. Hivatalos fordítóirodánkban profi, tapasztalt szakemberek dolgoznak, akik anyanyelvi szinten ismerik és használják az adott célnyelvet, így nem jelent számukra kihívást pontos, precíz fordítást készíteniük. 

Hivatalos fordítóirodánk Budapesten rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatásokkal várja az embereket. Tisztában vagyunk a határidők fontosságával, ezért a gyorsaságot is előtérbe helyezzük, így időben elkészülhetnek a szövegfordítások. A minőségi dokumentumokkal garantált a gördülékeny, zökkenőmentes ügyintézés, így elkerülhet számtalan kellemetlen helyzetet, bonyodalmat. A színvonal mellett természetesen a megfizethető, korrekt hivatalos fordítás árakról sem feledkezünk meg. A kedvező díjak kialakításával a legfőbb célunk az, hogy fordítóirodánk szolgáltatásait széles körben elérhetővé tegyünk. Ebből kifolyólag bennünket anyagi szempontból is megéri választani. A hivatalos fordítás árakról előzetesen is tud tájékozódni online kalkulátorunk segítségével.
 

Hivatalos fordítóirodánk Budapesten minőségi szolgáltatásokkal várja az ügyfeleket, valóban elérhető áron. Nálunk a legjobb kezekben vannak a fordítani kívánt szövegek. Cégünkre hosszú távon számíthat, mi folyamatosan elérhetők vagyunk az ügyfelek számára. Weboldalunkon részletesebb tájékoztatót is olvashat szolgáltatásainkról. Ha szeretné ránk bízni a fordítások elkészítését, vagy kérdései lennének, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.
 

Miért válassza fordítóirodánkat Budapesten? 

 

budapesti fordítóirodaManapság több vállalkozásban is szükség van profi fordító által elkészített dokumentumokra. Ilyenkor sok cégvezető hirtelen nem tudja, hogy kiket is keressen meg ezzel kapcsolatban, hiszen gyakran nagyon szűkös határidőkhöz kell igazodni, a legtöbb fordító cég pedig jelentős átfutási idővel vállalja a szövegeket. Amennyiben olyan vállalkozást szeretne találni, ahol akár egy napon belül is megkaphatja a kész dokumentumokat, forduljon bizalommal fordítóirodánkhoz Budapesten!

 

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sokszor nagyon kevés idő marad a dokumentumok elkészítésére, szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy ehhez alkalmazkodjunk. Budapesti fordítóirodánk munkatársai akár egy napon belül elkészítik az Ön által kért dokumentumokat. A színvonal miatt nem kell aggódnia, ugyanis a legjobb szakemberekkel dolgozunk, akik anyanyelvi szinten ismerik a célnyelveket, így nem jelent számukra kihívást gyorsan kifogástalan munkát végezni.
 

Gyors, ügyfélközpontú szolgáltatásunkra hosszú távon számíthat budapesti fordítóirodánkban! Bővebb információkért lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Kalkulátor
Online kalkulátor
Megrendeléshez kérjük válasszon az alábbi opciók közül, töltse ki az űrlapot és töltse fel a dokumentumokat.
Megrendeléshez kérjük válasszon az alábbi opciók közül, töltse ki az űrlapot és töltse fel a dokumentumokat.
Feldolgozás
Kérem várjon, amíg feldolgozzuk a kapott adatokat. Ez néhány másodpercet igénybe vehet. Addig kérjük, ne frissítse az oldalt. Köszönjük türelmét.
 • diageo.png
 • samsung.png
 • saralee.png
 • strabag.png
 • otp_logo.png
 • kpmg_logo.png
 • shell_logo.png
 • diageo.png
 • samsung.png
 • saralee.png
 • strabag.png
 • otp_logo.png
 • kpmg_logo.png
 • shell_logo.png
Kérdése van?
Írjon nekünk!
Küldés
Cím: 1136 Budapest, Tátra u. 28. fsz.4. * Forródrót: 06-20-933-4746 * Tel/fax: 06-1-239-8910 * E-mail: info@itolmacs.hu * Hiteles Fordítás * web: www.itolmacs.hu
iTolmacs 0-24 hivatalos fordítóiroda 06-20-933-4746 info@itolmacs.hu 1136 Budapest, Tátra u. 28. fsz.4.
Telefon: +36209334746
E-mail: info@itolmacs.hu
Elérhetőségek