Szakfordítás

Cégünk az elmúlt 20 évben a közel 30.000 sikeresen teljesített megbízáson keresztül olyan tudásbázist épített fel, melynek segítségével ma már szinte minden témakörben biztos tudással és kellő mennyiségű háttéranyaggal tudjuk szolgálni az Ön által elvárt legmagasabb fordítási minőséget. Fontosnak tartjuk, hogy az Ön anyagával dolgozó kollégánk szakmailag is kielégítő tapasztalattal és napi rutinnal rendelkezzen az adott témakörben.

Fordítóink kiválasztásánál kellő körültekintéssel járunk el. A több mint 2000 főből álló de folyamatosan bővülő gárdánk képzett, szakmailag felkészült és nagy tapasztalattal rendelkező munkatársakból áll. Arra törekszünk, hogy az Ön renoméját vagy cégének hitelét maximálisan megőrizzük, így csak kiváló minőségű fordításokat adunk ki a kezünkből. Tudjuk, hogy a szöveg eredeti textusa és pontos mondanivalója nem adható vissza a szavak egymás utáni lefordításával. Természetesen, egy vállalati szakzsargonokat tartalmazó szöveggyűjtemény mindig nagy segítség a fordítónak, és könnyebbség Önnek is, hiszen így még kevesebb utómunkát kíván majd a lefordított anyag.

iTolmacs hiteles fordítóiroda Budapest; hivatalos fordító iroda Szolnok

Szakfordító Budapesten? Forduljon hozzánk!

 

Szakfordító BudapestenSzakfordítót keres Budapesten, akire rábízhatja azokat a dokumentumokat, amelyek esetében kiemelt fontosságú a fordítás pontossága?

A szakfordítás talán a fordítások világának legnehezebb szegmense, hiszen nem csak az adott nyelv magas szintű ismerete szükséges hozzá, de a fordítandó dokumentum szerinti területen is alapos jártasságot követel meg.

Csak abban az esetben lesz "hajszálpontos" a fordítás, ha mindkét követelmény teljesül, amire azért van szükség, mert egyes szakkifejezések félrefordítása akár komoly anyagi károkat is okozhat, sőt, emberéleteket is követelhet. Fontos tehát, hogy a szakszövegek fordítását kizárólag olyan fordítóirodára bízzuk, amely garantáltan a legmagasabb színvonalat képviseli, és tapasztalattal is rendelkezik e téren.

Amennyiben ilyen fordítóirodát keres Budapesten, a legjobb helyen jár! Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!
 

Szakfordítás profikkal: őrizze meg vállalkozása jó hírnevét! 

 

szakfordítások​A különböző vállalkozások hírnevére sok minden hatással lehet. Egyesek nem is gondolnák, hogy még az olyan tényezők is befolyásolhatják, mint például a cég által nyilvánosságra hozott idegen nyelvű szövegek. Emiatt nem lehet a véletlenre bízni a szakfordítások elkészítését.

A pontatlan, hibáktól hemzsegő dokumentumok elolvasása után többen is megkérdőjelezhetik a vállalkozás hitelességét, így pedig nagyon nehéz külföldön üzleti partnereket találni a projektekhez, vagy fennmaradni a piacon. Amennyiben Ön azt szeretné, hogy cégéről folyamatosan pozitív vélemények kerüljenek előtérbe, bízza ránk a szakfordítások elkészítését!
 

szakfordításokat nálunk olyan profi munkatársak készítik el, akik kellő tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek ezen a területen. Az adott célnyelvet magabiztosan használják írásban és szóban egyaránt, és tisztában vannak azokkal a kifejezésekkel, szavakkal is, amik kétértelművé tehetik a szövegeket.

Mielőtt megkapná az elkészült szakfordításokat, kollégáink alaposan átnézik a dokumentumokat. Kifogástalan minőségű szövegeket vehet át tőlünk, így pedig nem jelenthet kihívást megőrizni vállalkozása jó hírnevét itthon és a nemzetközi piacon. Budapesten a szakfordításokat rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül biztosítjuk.

Odafigyelünk a rövid határidőkre, és a kedvező szakfordítás árakról sem feledkezünk meg, így nálunk a minőségi szövegekért nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni. A megrendelők hosszú távon számíthatnak ránk, bármikor megkereshet bennünket újból, mi folyamatosan elérhetők vagyunk.

Kerülje el a kellemetlenségeket, negatív véleményeket, őrizze meg vállalkozása jó hírnevét, és válasszon bennünket a fordítások elkészítéséhez!

Online kalkulátorunkkal könnyedén kiszámolhatja a várható költségeket. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásainkról, korábbi referenciáinkról. Ha kérdései lennének, vagy fordítást rendelne, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

 

A szakfordításokkal kapcsolatban is hosszú távon számíthat ránk! 


szakfordításHa szakfordítással kapcsolatos szolgáltatásra van szükség, egyes cégek nem egyszeri alkalomra keresnek fordítóirodát, hanem hosszú távra terveznek, mert folyamatosan kellenek a lefordított dokumentumok.

Természetes, hogy megbízható céggel szeretnének együttműködni, ahol profi szakemberek gondoskodnak a pontos fordításokról. Amennyiben Ön még nem találta meg az elvárásainak megfelelő vállalkozást, ne kutasson tovább, ugyanis mi a legjobbat nyújtjuk a szakfordítások elkészítésekor!
 

Cégünk évek óta a legkiválóbb fordítókkal dolgozik együtt, akik minőségi, precíz szakfordításokat biztosítanak ügyfeleinknek. Közreműködésükkel megszűnnek a nyelvi akadályok, ez pedig sok cég számára könnyebbséget jelent. Fordítóirodánk legnagyobb előnye, hogy nálunk rövid határidővel készülnek el a szövegek.

A gyorsaság manapság elengedhetetlen, főleg az üzleti világban, mi pedig ehhez szeretnénk alkalmazkodni, hogy ebből a szempontból is a legjobbat nyújtsuk ügyfeleinknek.
Sokféle területről felkereshet bennünket: legyen szó az építőiparról, gyógyszergyártásról, informatikáról, az évek során rendkívül változatos szakfordítások készültek el szakembereik közreműködésével. Erről referenciáink is tanúskodnak honlapunkon. Irodánkban bármit megoldunk, számunkra nincs kihívás, nálunk a legjobb kezekben vannak a szövegek.

Ahhoz, hogy az ügyfelek hosszú távon igénybe vegyék fordító szolgáltatásainkat, a rugalmasság és a minőség mellett a korrekt árak kialakítására is odafigyelünk. A kedvező árakat folyamatosan biztosítjuk, ezért bennünket anyagi szempontból is megéri választani. Online kalkulátorunk segítségével előzetesen is tájékozódhat a szakfordítás árakról.
 

Küzdje le irodánkkal a nyelvi akadályokat, a színvonalas szakfordítások folyamatos elkészítéséhez válasszon bennünket! Garantáljuk, hogy nem fog csalódni a szövegek vagy a szolgáltatások minőségében. Ha bővebb információkra lenne szüksége a fordításokról, vagy kérdezne az árakról, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel tájékoztatják a legfontosabb tudnivalókról.

Kalkulátor
Online kalkulátor
Megrendeléshez kérjük válasszon az alábbi opciók közül, töltse ki az űrlapot és töltse fel a dokumentumokat.
Megrendeléshez kérjük válasszon az alábbi opciók közül, töltse ki az űrlapot és töltse fel a dokumentumokat.
Feldolgozás
Kérem várjon, amíg feldolgozzuk a kapott adatokat. Ez néhány másodpercet igénybe vehet. Addig kérjük, ne frissítse az oldalt. Köszönjük türelmét.

Elérhetőségek:

06-20-933-4746
info@itolmacs.hu
 • diageo.png
 • samsung.png
 • saralee.png
 • strabag.png
 • otp_logo.png
 • kpmg_logo.png
 • shell_logo.png
 • diageo.png
 • samsung.png
 • saralee.png
 • strabag.png
 • otp_logo.png
 • kpmg_logo.png
 • shell_logo.png
Kérdése van?
Írjon nekünk!
Küldés
Cím: 1136 Budapest, Tátra u. 28. fsz.4. * Forródrót: 06-20-933-4746 * Tel/fax: 06-1-239-8910 * E-mail: info@itolmacs.hu * Hiteles Fordítás * web: www.itolmacs.hu
iTolmacs 0-24 hivatalos fordítóiroda 06-20-933-4746 info@itolmacs.hu 1136 Budapest, Tátra u. 28. fsz.4.
Telefon: +36209334746
E-mail: info@itolmacs.hu
Elérhetőségek