Tolmácsaink

Tolmácsaink az ország legelismertebb szakemberei közül kerülnek ki. Folyamatosan dolgozunk multinacionális cégeknek, állami nagyvállalatoknak, hivatalos és kormányzati szerveknek. A legapróbb részletekig figyelünk a tolmácsok munkájára, felkészítésére, küllemére. Kérésére segítünk a szervezésben és a munkaeszközök ellátásában is. Biztosítani tudunk kísérő tolmácsokat, konferencia tolmácsokat és szinkron tolmácsokat, szinte minden nyelven, az egyórás sajtótájékoztatótól a több hetes külföldi körútig bezárólag. Kérjen ajánlatot most és 1 órán belül válaszolunk!

iTolmacs hiteles fordítóiroda Budapest; hivatalos fordító iroda Szolnok

A szinkrontolmács előnyei

szinkrontolmácsolás előnyeiEgy szinkrontolmács, illetve a szinkrontolmácsolás előnyei számosak; az alábbiakban ezeket vesszük sorra.

Szinkrontolmácsra a legtöbbször konferenciák, szemináriumok, vállalati tréningek vagy éppen termékbemutatók alkalmával van szükség, de gyakori, hogy üzleti - vagy más típusú - tárgyalásokon is igénybe veszik a szinkrontolmácsolás lehetőségét. A legnagyobb előnye a folyamatosság; az elhangzottak mindössze pár másodperces késéssel valamennyi jelenlévő számára érthetővé válnak a szinkrontolmácsok által. Ráadásul lehetővé teszi azt is, hogy egyszerre több nyelven folyjon a tolmácsolás, ami leegyszerűsíti a nemzetközi események szervezését.

Szinkrontolmácsra lenne szüksége egy többnyelvű esemény megszervezéséhez és lebonyolításához? Fordítóirodánkra Ön is számíthat! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a szinkrontolmácsolással kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!
 

Szinkrontolmácsolás Budapesten minőségi szolgáltatás keretein belül! 

Szinkrontolmácsolás Budapesten​Szinkrontolmácsolás Budapesten, kedvező feltételekkel, megbízható, színvonalas szolgáltatás, profi, felkészült szakemberekkel!

Legyen szó nemzetközi konferenciákról, üzleti találkozókról, ha nyelvi fordításra van szükség az eseményeken, az esetek nagy részében a szervezők szívesen döntenek a szinkrontolmácsolás mellett. Ezzel a megoldással a beszédet nem kell megszakítani, a fordítás folyamatos, így a résztvevők számára is élvezetesebb, könnyebb az előadás. Ahhoz, hogy a meghívottak megtapasztalhassák a szinkrontolmácsolás előnyeit, mindenképp profikra kell bízni ennek kivitelezését. Amennyiben szervezőként Ön még keresi a megfelelő fordítóirodát ezzel kapcsolatban, ne kutasson tovább, mert cégünk kellő tapasztalattal rendelkezik ezen a területen is!

Fordítóirodánk Budapesten a szinkrontolmácsolás terén is a maximumot nyújtja a megrendelők számára, garantáljuk, hogy minden szempontból elégedett lesz a szolgáltatásunkkal. Nálunk minden tényező rendelkezésre áll ahhoz, hogy az események résztvevői megtapasztalhassák a szinkrontolmácsolás igazi előnyeit. Profi szakembereink felkészültek, akiknek semmilyen helyzet nem jelenthet kihívást. Kifogástalan színvonalon tudják biztosítani az előadáson a tolmácsolást, ez pedig fontos szerepet tölt be abban, hogy a konferencia, előadás valóban minőségi legyen. A szakszerűen kivitelezett szinkrontolmácsolásnak köszönhetően a résztvevők pozitív élményekkel távozhatnak. Később, ha ismét előadást tartana számukra, újból számíthat ránk, ugyanis fordítóirodánk hosszú távon áll az ügyfelek rendelkezésére.

Fordítóirodánkat minden szempontból megéri választani a rendezvényekhez. Budapesten a szinkrontolmácsolást rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül biztosítjuk. Áraink kedvezőek, így nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a színvonalas tolmácsolásért. Cégünk a fordítások terén is a minőségre törekszik. Ha kérdései lennének, vagy megrendelné a szolgáltatást, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Kalkulátor
Online kalkulátor
Megrendeléshez kérjük válasszon az alábbi opciók közül, töltse ki az űrlapot és töltse fel a dokumentumokat.
Megrendeléshez kérjük válasszon az alábbi opciók közül, töltse ki az űrlapot és töltse fel a dokumentumokat.
Feldolgozás
Kérem várjon, amíg feldolgozzuk a kapott adatokat. Ez néhány másodpercet igénybe vehet. Addig kérjük, ne frissítse az oldalt. Köszönjük türelmét.
 • diageo.png
 • samsung.png
 • saralee.png
 • strabag.png
 • otp_logo.png
 • kpmg_logo.png
 • shell_logo.png
 • diageo.png
 • samsung.png
 • saralee.png
 • strabag.png
 • otp_logo.png
 • kpmg_logo.png
 • shell_logo.png
Kérdése van?
Írjon nekünk!
Küldés
Cím: 1136 Budapest, Tátra u. 28. fsz.4. * Forródrót: 06-20-933-4746 * Tel/fax: 06-1-239-8910 * E-mail: info@itolmacs.hu * Hiteles Fordítás * web: www.itolmacs.hu
iTolmacs 0-24 hivatalos fordítóiroda 06-20-933-4746 info@itolmacs.hu 1136 Budapest, Tátra u. 28. fsz.4.
Telefon: +36209334746
E-mail: info@itolmacs.hu
Elérhetőségek