Magunkról

HATALMAS ÁRESŐ JÚLIUSBAN! CSAK MOST! CSAK ÖNNEK! HITELES, HIVATALOS FORDÍTÁS EZEN A HÉTEN CSAK 6.500 Ft / hitelesített sablonoldaltól, nemzetközi hitelesítő záradékkal, a nap 24 órájában, személyes vagy online ügyintézéssel, ár-és minőség garanciával (lásd Akciók).

Műszaki szakfordítás, orvosi szakfordítás, pénzügyi szakfordítás és jogi szakfordítás; melyre akár közjegyzői záradék és/vagy Apostille hitelesítés / felülhitelesítés is kérhető, akár teljesen online ügyintézéssel.

Az iTolmacs 0-24 hivatalos fordítóiroda 1998-óta van jelen a magyar és nemzetközi piacon. Indulásunk óta minden évben sikerült jelentősen növelnünk elégedett partnereink számát, és ma már szinte nincs olyan iparág, ahol partnereinken keresztül ne lennénk jelen; legyen az gyógyszergyártás, építőipar, informatika, könyvkiadás, autógyártás, pénzügyi szolgáltatások, vendéglátás, turisztika, stb.
 

Fordítóirodánk hivatalos, hiteles, nemzetközi záradékkal ellátott fordítások készítésére specializálódott; fordításainkat szinte a világ összes országában elfogadják. Szakfordítói és tolmács gárdánk (így a tudásbázisunk is) minden hónapban növekszik, jelenleg több mint 2500 bedolgozó munkatársunk van, elégedett partnereink száma pedig nemrég átlépte a 23 ezret! Ez a hatalmas háttér nagy biztonságot ad nekünk, és ugyanígy a megrendelőinknek is, hiszen nincs olyan témájú szakszöveg, melyben ne lenne jártas valamelyik munkatársunk.
 

A megrendelt fordítást mindig arra a szakfordítóra írjuk ki, aki az adott témában napi rutinnal és többéves tapasztalattal rendelkezik. Profizmusra törekszünk, folyamatosan fejlesztünk, a legapróbb hibákat is próbáljuk kizárni, amikor is minden általunk lefordított szöveget automatikusan és bérmentve gépi és emberi lektorálás alá is vetünk. Ön pedig nyugodtan hátradőlhet, hogy a munka a legjobb kezekbe került!
 

Fordító irodánk, az állami Országos Fordítóirodát követően Magyarország legnagyobb magántulajdonban lévő fordítóirodája, a hiteles és hivatalos fordítások számát tekintve, ráadásul idehaza egyedül csak nálunk rendlehet elektronikusan hitelesített (emailben továbbítható) fordítást, melyet egyre több intézmény elfogad világszerte.
Ennek köszönhetően Ön akár a világ másik feléről is rendelhet hiteles fordítást, és kaphatja azt kézbe, akár ugyanazon a napon.

Rugalmas feltételeinket teljesen az Ön igényeire szabjuk, munkánkra pedig állandó érvényű 'legjobb ár' garanciát vállalunk (lásd árképzés menüpont).
 

Tegyen próbára minket, még ma!

 

Legyen ÖN a 30.000. ügyfelünk és a fordítása ingyen volt.
 

Még ma megtörténhet!


'Hiteles fordítóiroda - Budapest, Szolnok, Debrecen, Siófok, Szeged, Győr, Nyíregyháza, Miskolc, Zalaegerszeg, Keszthely, Pécs, Békéscsaba, Gyula, Kecskemét, Eger, Komárom, Esztergom, Paks, Érd' Legjobb fordítás árak!
hiteles fordítás, hivatalos fordítás
Kalkulátor
Online kalkulátor
Megrendeléshez kérjük válasszon az alábbi opciók közül, töltse ki az űrlapot és töltse fel a dokumentumokat.
Megrendeléshez kérjük válasszon az alábbi opciók közül, töltse ki az űrlapot és töltse fel a dokumentumokat.
Feldolgozás
Kérem várjon, amíg feldolgozzuk a kapott adatokat. Ez néhány másodpercet igénybe vehet. Addig kérjük, ne frissítse az oldalt. Köszönjük türelmét.

Elérhetőségek:

06-20-933-4746
info@itolmacs.hu
 • diageo.png
 • samsung.png
 • saralee.png
 • strabag.png
 • otp_logo.png
 • kpmg_logo.png
 • shell_logo.png
 • diageo.png
 • samsung.png
 • saralee.png
 • strabag.png
 • otp_logo.png
 • kpmg_logo.png
 • shell_logo.png
Kérdése van?
Írjon nekünk!
Küldés
Cím: 1136 Budapest, Tátra u. 28. fsz.4. * Forródrót: 06-20-933-4746 * Tel/fax: 06-1-239-8910 * E-mail: info@itolmacs.hu * Hiteles Fordítás * web: www.itolmacs.hu
iTolmacs 0-24 hivatalos fordítóiroda 06-20-933-4746 info@itolmacs.hu 1136 Budapest, Tátra u. 28. fsz.4.
Telefon: +36209334746
E-mail: info@itolmacs.hu
Elérhetőségek