Magunkról

Az iTolmacs 0-24 hivatalos fordítóiroda (Budapest, Szolnok) 1998-óta van jelen a magyar és nemzetközi piacon. Indulásunk óta minden évben sikerült jelentősen növelnünk elégedett partnereink számát, és ma már szinte nincs olyan iparág, ahol partnereinken keresztül ne lennénk jelen; legyen az gyógyszergyártás, építőipar, informatika, könyvkiadás, autógyártás, pénzügyi szolgáltatások, vendéglátás, turisztika, stb.

Fordítóirodánk hivatalos, hiteles, nemzetközi záradékkal ellátott fordítások készítésére specializálódott; fordításainkat szinte a világ összes országában elfogadják. Szakfordítói és tolmács gárdánk (így a tudásbázisunk is) minden hónapban növekszik, jelenleg több mint 2500 bedolgozó munkatársunk van, elégedett partnereink száma pedig nemrég átlépte a 23 ezret! Ez a hatalmas háttér nagy biztonságot ad nekünk, és ugyanígy a megrendelőinknek is, hiszen nincs olyan témájú szakszöveg, melyben ne lenne jártas valamelyik munkatársunk.

A megrendelt fordítást mindig arra a szakfordítóra írjuk ki, aki az adott témában napi rutinnal és többéves tapasztalattal rendelkezik. Profizmusra törekszünk, folyamatosan fejlesztünk, a legapróbb hibákat is próbáljuk kizárni, amikor is minden általunk lefordított szöveget automatikusan és bérmentve gépi és emberi lektorálás alá is vetünk. Ön pedig nyugodtan hátradőlhet, hogy a munka a legjobb kezekbe került!

Fordító irodánk, az állami Országos Fordítóirodát követően Magyarország legnagyobb magántulajdonban lévő fordítóirodája, a hiteles és hivatalos fordítások számát tekintve, ráadásul idehaza egyedül csak nálunk rendlehet elektronikusan hitelesített (emailben továbbítható) fordítást, melyet egyre több intézmény elfogad világszerte. Ennek köszönhetően Ön akár a világ másik feléről is rendelhet hiteles fordítást, és kaphatja azt kézbe, akár ugyanazon a napon.

Rugalmas feltételeinket teljesen az Ön igényeire szabjuk, munkánkra pedig állandó érvényű 'legjobb ár' garanciát vállalunk (lásd árképzés menüpont).

Tegyen próbára minket, még ma!

Legyen ÖN a 30.000. ügyfelünk és a fordítása ingyen volt.

Még ma megtörténhet!

Ahogy az 2019. április 14-én a 20.000 ügyfelünkkel megtörtént!

Aznap, 13.55 perckor Lázár Tamás besétált irodánkba, mit sem sejtve. Amikor megkérdeztük, hogy ma milyen lábbal kelt fel, szerencsés nap-e a mai, Ő csak annyit felelt, hogy "Még nem dőlt el, még akármilyen lehet..."

Úgy gondolom, hogy ez a dilemma aznapra eldőlt, hiszen a fordítás végeztével (Erkölcsi Bizonyítványt fordítottunk, vagyis 7 perc múlva) elárultuk neki, hogy Ő a szerencsés 30.000. ügyfelünk. Így természetesen a fordítása ingyen volt. Reméljük, hogy a nap hátralévő része is hasonló örömben és szerencsében telt.

Legyen része Önnek is hasonló örömben, és látogasson meg minket még ma! ;)

'hiteles fordítóiroda Budapest', 'hivatalos fordító iroda Szolnok'
hiteles fordítás, hivatalos fordítás
Kalkulátor
Online kalkulátor
Megrendeléshez kérjük válasszon az alábbi opciók közül, töltse ki az űrlapot és töltse fel a dokumentumokat.
Megrendeléshez kérjük válasszon az alábbi opciók közül, töltse ki az űrlapot és töltse fel a dokumentumokat.
Feldolgozás
Kérem várjon, amíg feldolgozzuk a kapott adatokat. Ez néhány másodpercet igénybe vehet. Addig kérjük, ne frissítse az oldalt. Köszönjük türelmét.

Elérhetőségek:

06-20-933-4746
info@itolmacs.hu
 • diageo.png
 • samsung.png
 • saralee.png
 • strabag.png
 • otp_logo.png
 • kpmg_logo.png
 • shell_logo.png
 • diageo.png
 • samsung.png
 • saralee.png
 • strabag.png
 • otp_logo.png
 • kpmg_logo.png
 • shell_logo.png
Kérdése van?
Írjon nekünk!
Küldés
Cím: 1136 Budapest, Tátra u. 28. fsz.4. * Forródrót: 06-20-933-4746 * Tel/fax: 06-1-239-8910 * E-mail: info@itolmacs.hu * Hiteles Fordítás * web: www.itolmacs.hu
iTolmacs 0-24 hivatalos fordítóiroda 06-20-933-4746 info@itolmacs.hu 1136 Budapest, Tátra u. 28. fsz.4.
Telefon: +36209334746
E-mail: info@itolmacs.hu
Elérhetőségek